Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saxon Britons True Parrots
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
MacNeur heeft problemen om de bal te vangen. MacNeur geeft de bal voor. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Williamson rent richting de bal. Williamson schiet op doel. McBride kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cochrane speelt de bal door. Eadie heeft problemen om de bal te vangen. Williamson rent richting de bal. Williamson draait met de bal, schiet en ... McBride werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Britons - True Parrots 1:0

23e minuut.
MacFall probeert naar een medespeler te passen. McMillan rent richting de bal. Gordon begaat een overtreding. Gordon krijgt een gele kaart.

24e minuut.
MacKinney is nu in balbezit. O`Neill verovert de bal door een tackle van achteren. MacKinney schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag MacKinney naar de kleedkamers voor een vroege douche. O`Neill is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. O`Neill neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
MacBeath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leitch is nu in balbezit. McMillan verovert de bal door een tackle van achteren. McMillan haalt uit met een fantastische trap. Caldwell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saxon Britons - True Parrots 1:1

32e minuut.
Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane geeft de bal voor. Bain kopt de bal weg. Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Britons - True Parrots 2:1

42e minuut.
McMillan is nu in balbezit. Carson bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan begaat een overtreding. Carson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carson kan niet meer verder spelen. MacLaws komt het veld opgelopen.

44e minuut.
MacArthur rent richting de bal. MacBeath verovert de bal door een tackle van achteren. MacBeath met een sublieme pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saxon Britons - True Parrots 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Britons 41%, True Parrots 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saxon Britons - True Parrots 2:2

51e minuut.
Eadie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ritchie komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Ritchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritchie passt de bal met de wreef. Connall is nu in balbezit. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson schiet op doel. McBride verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Williamson is nu in balbezit. Williamson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
O`Neill geeft de bal voor. Main kan de bal niet met de borst controleren. Main geeft de bal voor. McMillan rent richting de bal. McMillan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ritchie verovert de bal door een tackle van achteren. Ritchie geeft een hoge lob. Bain kopt de bal weg. Klungelig pakt Williamson de bal. Williamson haalt uit met een fantastische trap. McBride kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
MacLaws met een sublieme pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gordon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gordon kan niet meer verder spelen. McGowne komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ritchie onderschept slim de pass. Ritchie probeert naar een medespeler te passen. MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson draait met de bal, schiet en ... McBride kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Britons - True Parrots 3:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordon met een snelle inworp. MacFall rent richting de bal. Ritchie verovert de bal door een tackle van achteren. Ritchie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Robertson de bal. Ritchie is nu in balbezit. Ritchie passt de bal in één keer door. Williamson rent richting de bal. Williamson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ritchie rent richting de bal. Ritchie geeft een hoge lob. MacNeur controleert de bal met de borst. Williamson onderschept slim de pass. Williamson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Britons 47%, True Parrots 53%.
Saxon Britons - True Parrots 3:2