Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Circles Hot Goats
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
White geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacInally zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKinnell is nu in balbezit. MacKinnell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
MacKinnell is nu in balbezit. Gardner is nu in balbezit. MacKinnell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacKinnell krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Clement rent richting de bal. Clement passt de bal zonder na te denken. White rent richting de bal. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Aitcheson met een harde bal richting middenveld. MacFergus heeft problemen om de bal te vangen. MacFergus met een sublieme pass. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Circles 54%, Hot Goats 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Circles - Hot Goats 0:0

57e minuut.
MacCombie rent richting de bal. Spence tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacCombie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacCombie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stark heeft problemen om de bal te vangen. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Currie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brodie met een snelle inworp. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
MacCombie bereikt de bal nog maar net als eerste. Spence verovert de bal door een tackle van achteren. Spence passt de bal met de wreef. Haig bereikt de bal nog maar net als eerste. Haig schiet op doel. Wilkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Circles 50%, Hot Goats 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Circles - Hot Goats 0:0