Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta St. Andrews Brown Oaks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Gillespie passt de bal zonder na te denken. May bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInroy is nu in balbezit. May onderschept slim de pass. May draait met de bal, schiet en ... Strachan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
MacSween heeft problemen om de bal te vangen. May rent richting de bal. MacSween is nu in balbezit. May onderschept slim de pass. May schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta St. Andrews - Brown Oaks 0:1

13e minuut.
MacGrath verovert de bal door een tackle van achteren. MacGrath probeert naar een medespeler te passen. Daar is May, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. May draait met de bal, schiet en ... Strachan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta St. Andrews - Brown Oaks 0:2

15e minuut.
Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt schiet op doel. Clarke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta St. Andrews - Brown Oaks 1:2

19e minuut.
Colson bereikt de bal nog maar net als eerste. May onderschept slim de pass. Archibald bereikt de bal nog maar net als eerste. Archibald haalt uit met een fantastische trap. MacInroy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding geeft een lange en hoge pass. MacInroy is nu in balbezit. May onderschept slim de pass. May draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Esson verovert de bal door een tackle van achteren. Esson geeft een hoge lob. May rent richting de bal. May schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
MacSween passt de bal zonder na te denken. MacNey rent richting de bal. Nesbitt onderschept slim de pass. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta St. Andrews 58%, Brown Oaks 42%.
Sparta St. Andrews - Brown Oaks 1:2

53e minuut.
Huntly geeft een lange en hoge pass. Colson probeert de bal aan de voet te houden. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... Clarke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta St. Andrews - Brown Oaks 2:2

58e minuut.
Gillespie met een sublieme pass. Stalker heeft problemen om de bal te vangen. Stalker passt de bal met de wreef. May rent richting de bal. May haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
MacInroy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRaith met een snelle inworp. Archibald rent richting de bal. Archibald geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta St. Andrews 64%, Brown Oaks 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta St. Andrews - Brown Oaks 2:2