Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
True Parrots Inter MIami
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Connall geeft een lange en hoge pass. McMillan kopt de bal weg. McGowne is nu in balbezit. McGowne draait met de bal, schiet en ... MacCulloch probeert de bal aan de voet te houden. MacWhirter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
McNamee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur verovert de bal door een tackle van achteren. MacNeur geeft de bal voor. Klungelig pakt McMillan de bal. McMillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
True Parrots - Inter MIami 1:0

11e minuut.
McGowne passt de bal in één keer door. MacCulloch met een sublieme pass. Calderwood rent richting de bal. Calderwood geeft een hoge lob. Stenhouse kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Connall probeert naar een medespeler te passen. MacArthur rent richting de bal. Connell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Connell krijgt een gele kaart.

26e minuut.
MacFall rent richting de bal. MacAngus onderschept slim de pass. MacAngus passt de bal in één keer door. Stenhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenhouse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McNamee met een snelle inworp. MacFall is nu in balbezit. Swan onderschept slim de pass. Swan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Parrots 57%, Inter MIami 43%.
True Parrots - Inter MIami 1:0

56e minuut.
McGowne rent richting de bal. McMillan is nu in balbezit. McGowne rent richting de bal. McGowne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
True Parrots - Inter MIami 2:0

83e minuut.
Daar is MacFall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus probeert naar een medespeler te passen. Swan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
McMenamin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacKeachan komt het veld opgelopen.

90e minuut.
MacArthur is nu in balbezit. MacArthur geeft een hoge lob. Main bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan is nu in balbezit. McMillan draait met de bal, schiet en ... MacWhirter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Parrots 56%, Inter MIami 44%.
True Parrots - Inter MIami 2:0