Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brown Oaks Windy Nigthingales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie speelt de bal door. Archibald speelt de bal door. May rent richting de bal. May draait met de bal, schiet en ... MacMunn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
MacRaith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRaith passt de bal in één keer door. May bereikt de bal nog maar net als eerste. Archibald is nu in balbezit. Archibald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Windy Nigthingales 1:0

24e minuut.
Clarke trapt de bal weg. MacGrath rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacDowall. MacDowall krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. MacNey heeft problemen om de bal te vangen. Irons bereikt de bal nog maar net als eerste. Irons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brown Oaks - Windy Nigthingales 1:1

37e minuut.
Irons is nu in balbezit. Archibald onderschept slim de pass. Archibald passt de bal zonder na te denken. May is nu in balbezit. May haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Archibald passt de bal in één keer door. MacGrath is nu in balbezit. MacGrath probeert naar een medespeler te passen. May rent richting de bal. May haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brown Oaks 53%, Windy Nigthingales 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brown Oaks - Windy Nigthingales 1:1

47e minuut.
Archibald bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers rent richting de bal. Archibald verovert de bal door een tackle van achteren. Archibald haalt uit met een fantastische trap. MacMunn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Windy Nigthingales 2:1

61e minuut.
MacMunn trapt de bal weg. MacDowall rent richting de bal. MacGrath is nu in balbezit. MacDowall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDowall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon passt de bal met de wreef. MacDowall is nu in balbezit. MacDowall haalt uit met een fantastische trap. Clarke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brown Oaks - Windy Nigthingales 2:2

75e minuut.
MacDowall geeft een lange en hoge pass. Irons maakt een snoekduik en kopt de bal. MacKail geeft een hoge lob. Simon is nu in balbezit. Simon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brown Oaks 55%, Windy Nigthingales 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brown Oaks - Windy Nigthingales 2:2