Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueJays True Parrots
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Main heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Dunn met de inworp. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGlashan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
McGowne onderschept slim de pass. McGowne speelt de bal door. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan haalt uit met een fantastische trap. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - True Parrots 0:1

43e minuut.
MacFall bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormack onderschept slim de pass. Cormack met een sublieme pass. MacQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQueen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueJays 46%, True Parrots 54%.
BlueJays - True Parrots 0:1

50e minuut.
MacNeur verovert de bal door een tackle van achteren. MacNeur geeft een lange en hoge pass. Dunn kopt de bal weg. Cormack bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormack schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
MacUlric bereikt de bal nog maar net als eerste. McGowne verovert de bal door een tackle van achteren. McGowne probeert naar een medespeler te passen. McMillan is nu in balbezit. McMillan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur geeft een lange en hoge pass. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan draait met de bal, schiet en ... Robertson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueJays - True Parrots 0:2

89e minuut.
O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormack onderschept slim de pass. Cormack probeert naar een medespeler te passen. MacQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQueen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueJays 27%, True Parrots 73%.
BlueJays - True Parrots 0:2