Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter MIami Brown Oaks
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Archibald onderschept slim de pass. Stalker is nu in balbezit. Stalker probeert naar een medespeler te passen. May is nu in balbezit. May haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter MIami - Brown Oaks 0:1

9e minuut.
Dallas geeft de bal voor. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus passt de bal zonder na te denken. Swan heeft problemen om de bal te vangen. Swan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter MIami - Brown Oaks 1:1

13e minuut.
Stalker rent richting de bal. McNamee rent richting de bal. Stalker onderschept slim de pass. Stalker geeft een lange en hoge pass. May springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Archibald verovert de bal door een tackle van achteren. Archibald speelt de bal door. May rent richting de bal. May haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter MIami - Brown Oaks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter MIami 52%, Brown Oaks 48%.
Inter MIami - Brown Oaks 1:2

56e minuut.
MacKeachan probeert naar een medespeler te passen. Jameson rent richting de bal. McNamee onderschept slim de pass. Swan rent richting de bal. Swan draait met de bal, schiet en ... Clarke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Clarke niet meer kan verder spelen. Duncan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Huntly heeft problemen om de bal te vangen. McNamee verovert de bal door een tackle van achteren. McNamee passt de bal met de wreef. Swan is nu in balbezit. Swan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Knox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dallas is nu in balbezit. Dallas geeft een lange en hoge pass. Stenhouse is nu in balbezit. Stenhouse draait met de bal, schiet en ... Paal! Duncan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Archibald rent richting de bal. Archibald probeert naar een medespeler te passen. Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. McNamee onderschept slim de pass. McNamee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter MIami 44%, Brown Oaks 56%.
Inter MIami - Brown Oaks 1:2