Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta St. Andrews Southern Circles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Donachie kopt de bal weg. Haig probeert de bal met de borst te controleren. MacSween is nu in balbezit. Haig onderschept slim de pass. Haig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Donachie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal in één keer door. Nesbitt rent richting de bal. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap. Aitcheson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta St. Andrews - Southern Circles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta St. Andrews 43%, Southern Circles 57%.
Sparta St. Andrews - Southern Circles 1:0

51e minuut.
Daar is MacInally, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMartin is nu in balbezit. MacMartin speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie geeft de bal voor. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. Haig is nu in balbezit. Haig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
MacBeth rent richting de bal. MacBeth passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maloney de bal. Spence bereikt de bal nog maar net als eerste. Spence schiet op doel. Strachan bokst de bal weg.

83e minuut.
MacSween kopt de bal weg. MacKinnell rent richting de bal. MacSween tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKinnell roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. MacKinnell kan niet meer verder spelen. Wyness komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta St. Andrews 56%, Southern Circles 44%.
Sparta St. Andrews - Southern Circles 1:0