Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rare Arbalets Edinburgh Celtic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
MacGhee passt de bal in één keer door. MacNuyer rent richting de bal. Dodds rent richting de bal. MacGhee is nu in balbezit. MacGhee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Smyth met een snelle inworp. MacCowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCowan geeft de bal voor. Hamilton springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nicholls rent richting de bal. Kennedy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicholls. Nicholls krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kennedy rent richting de bal. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls met een sublieme pass. Dingwall is nu in balbezit. Dingwall schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rare Arbalets - Edinburgh Celtic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Arbalets 57%, Edinburgh Celtic 43%.
Rare Arbalets - Edinburgh Celtic 0:1

54e minuut.
Kennedy rent richting de bal. MacGhee verovert de bal door een tackle van achteren. MacGhee met een sublieme pass. Dingwall is nu in balbezit. Dingwall draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rare Arbalets - Edinburgh Celtic 0:2

64e minuut.
Turner passt de bal in één keer door. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kennedy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
MacGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGhee geeft een lange en hoge pass. Alexander speelt de bal door. Dingwall is nu in balbezit. Dingwall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rare Arbalets - Edinburgh Celtic 0:3

89e minuut.
Esson is nu in balbezit. Esson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gow de bal onder controle te krijgen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ... MacHardy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Arbalets 64%, Edinburgh Celtic 36%.
Rare Arbalets - Edinburgh Celtic 0:3