Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edinburgh Celtic TA95
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dickson rent richting de bal. Dickson passt de bal in één keer door. MacLaghlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacGhee rent richting de bal. MacGhee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edinburgh Celtic - TA95 1:0

15e minuut.
Dickson is nu in balbezit. MacGhee rent richting de bal. MacGhee geeft een hoge lob. Dingwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingwall haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
McAvennie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. McVicar probeert naar een medespeler te passen. McLean rent richting de bal. McLean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dingwall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGhee rent richting de bal. Dingwall is nu in balbezit. MacGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGhee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is MacGhee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLaghlan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaghlan passt de bal zonder na te denken. Dingwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingwall draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edinburgh Celtic 56%, TA95 44%.
Edinburgh Celtic - TA95 1:0

51e minuut.
Boyd passt de bal zonder na te denken. Dingwall is nu in balbezit. Dickson maakt een afschuwelijke overtreding. Dickson krijgt een gele kaart. Dingwall raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dingwall kan niet meer verder spelen. Dickson speelt de bal door. Nicholls komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Simon kopt de bal weg. Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson passt de bal zonder na te denken. McLean rent richting de bal. McLean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Boyd geeft de bal voor. Inworp. Gordon met een snelle inworp. McAvennie is nu in balbezit. McAvennie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
MacHardy met een harde bal richting middenveld. MacLaghlan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaghlan passt de bal in één keer door. MacGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGhee draait met de bal, schiet en ... Murie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
MacGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson is nu in balbezit. Dickson geeft een lange en hoge pass. MacGhee probeert de bal aan de voet te houden. Morgan kopt de bal weg. Murie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicholls rent richting de bal. Nicholls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edinburgh Celtic - TA95 2:0

89e minuut.
MacMartin kopt de bal weg. Nicholson rent richting de bal. MacGhee onderschept slim de pass. MacGhee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edinburgh Celtic - TA95 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edinburgh Celtic 39%, TA95 61%.
Edinburgh Celtic - TA95 3:0