Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Booming Peckers Rare Arbalets
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlyle verovert de bal door een tackle van achteren. Scobie maakt een afschuwelijke overtreding. Scobie krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacLucas trapt de bal weg. Scobie kopt de bal weg. Daar is MacCowan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCowan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Booming Peckers - Rare Arbalets 0:1

9e minuut.
McGrady verovert de bal door een tackle van achteren. McGrady speelt de bal door. Carlyle rent richting de bal. Carlyle schiet op doel. Davidson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ewing geeft een lange en hoge pass. Dodds heeft problemen om de bal te vangen. Kennedy is nu in balbezit. Carlyle onderschept slim de pass. Carlyle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scobie bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrady verovert de bal door een tackle van achteren. McGrady met een sublieme pass. Klungelig pakt Carlyle de bal. Carlyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Booming Peckers - Rare Arbalets 1:1

33e minuut.
McGrady onderschept slim de pass. McGrady speelt de bal door. Carlyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlyle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Booming Peckers - Rare Arbalets 2:1

34e minuut.
Scobie is nu in balbezit. McGrady onderschept slim de pass. McGrady passt de bal in één keer door. Carlyle heeft problemen om de bal te vangen. Carlyle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kennedy rent richting de bal. McGrady onderschept slim de pass. McGrady met een sublieme pass. Daar is Carlyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlyle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lorne geeft een hoge lob. Daar is Dodds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battles is nu in balbezit. Dodds onderschept slim de pass. Dodds geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Booming Peckers 40%, Rare Arbalets 60%.
Booming Peckers - Rare Arbalets 2:1

46e minuut.
McGrady passt de bal met de wreef. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Esson onderschept slim de pass. Esson geeft een lange en hoge pass. Carlyle maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
MacCowan is nu in balbezit. Andrews onderschept slim de pass. Andrews geeft een lange en hoge pass. Carlyle is nu in balbezit. Carlyle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Booming Peckers 39%, Rare Arbalets 61%.
Booming Peckers - Rare Arbalets 2:1