Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Killers Eastern Larchs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNee onderschept slim de pass. MacNee probeert naar een medespeler te passen. Dallas is nu in balbezit. Dallas draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Saunders is nu in balbezit. Saunders passt de bal zonder na te denken. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotland rent richting de bal. Scotland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sutherland geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stenhouse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotland is nu in balbezit. Scotland geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt MacKillop de bal. MacConachie is nu in balbezit. MacKillop rent richting de bal. MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
MacNuir met een harde bal richting middenveld. Scotland kopt de bal weg. Dallas rent richting de bal. Dallas draait met de bal, schiet en ... Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Killers - Eastern Larchs 0:1

42e minuut.
MacKillop bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie onderschept slim de pass. MacConachie met een sublieme pass. Brodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
MacConachie rent richting de bal. MacKillop onderschept slim de pass. Brodie is nu in balbezit. Brodie draait met de bal, schiet en ... MacConachie probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Killers 51%, Eastern Larchs 49%.
Golden Killers - Eastern Larchs 0:1

55e minuut.
MacConachie verovert de bal door een tackle van achteren. Sutherland probeert naar een medespeler te passen. Harper is nu in balbezit. Brodie verovert de bal door een tackle van achteren. Brodie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sutherland met een sublieme pass. MacKillop rent richting de bal. MacKillop passt de bal in één keer door. Keith geeft een hoge lob. Brodie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Flintstone kopt de bal weg. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacKillop zijn tegenspeler op de grond. MacKillop krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie schiet op doel. Taggart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacNuir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Killers 56%, Eastern Larchs 44%.
Golden Killers - Eastern Larchs 0:1