Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falkirk FC Golden Killers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
MacNey rent richting de bal. Sutherland onderschept slim de pass. Sutherland speelt de bal door. Evans is nu in balbezit. Evans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hill kopt de bal weg. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson probeert naar een medespeler te passen. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
MacConachie is nu in balbezit. Finlayson speelt de bal door. Evans rent richting de bal. Hunter is nu in balbezit. Hunter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falkirk FC - Golden Killers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falkirk FC 54%, Golden Killers 46%.
Falkirk FC - Golden Killers 1:0

54e minuut.
McAlpine probeert naar een medespeler te passen. Reilly rent richting de bal. Hunter begaat een overtreding. Hunter krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Finlayson geeft de bal voor. Evans is nu in balbezit. Reilly maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Reilly moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Reilly schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Evans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Finlayson komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
MacKellar is nu in balbezit. MacKellar geeft een hoge lob. Daar is Carnegie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falkirk FC - Golden Killers 1:1

86e minuut.
MacKellar geeft een hoge lob. Inworp. MacNey met de inworp. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Adam met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Finlayson de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Richardson. Finlayson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Finlayson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Fullerton met een sublieme pass. Evans is nu in balbezit. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans schiet op doel. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falkirk FC 47%, Golden Killers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falkirk FC - Golden Killers 1:1