Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Assassins Windy Whales
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Clergy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lennon met de inworp. Langfield is nu in balbezit. Langfield geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dawson onderschept slim de pass. Geddes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carnegie de bal. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Lennon speelt de bal door. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Carnegie met een sublieme pass. MacKail probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Langfield geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Paton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Main rent richting de bal. Main passt de bal zonder na te denken. MacConnach is nu in balbezit. MacPhee onderschept slim de pass. MacPhee haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Main speelt de bal door. MacPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Geddes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Geddes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlpine begaat een overtreding. Lennon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacConnach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maitland is nu in balbezit. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Paton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Assassins - Windy Whales 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Assassins 56%, Windy Whales 44%.
Golden Assassins - Windy Whales 0:1

50e minuut.
Paton trapt de bal weg van het doel. Main kopt de bal weg. Dunn speelt de bal door. McAlpine bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlpine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Assassins - Windy Whales 1:1

76e minuut.
Carnegie geeft een hoge lob. Inworp. Langfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacPhee is nu in balbezit. MacPhee geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Assassins - Windy Whales 1:2

78e minuut.
MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland onderschept slim de pass. MacPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Smyth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacNab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is McAlpine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAlpine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Archibald met een harde bal richting middenveld. Main kopt de bal weg. McAlpine rent richting de bal. McAlpine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Assassins - Windy Whales 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Assassins 55%, Windy Whales 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Assassins - Windy Whales 2:2