Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Booming Peckers Inter Owls
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Vaughan speelt de bal door. Carlyle rent richting de bal. Carlyle schiet op doel. Gunn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Booming Peckers - Inter Owls 1:0

14e minuut.
Vaughan geeft een hoge lob. Inworp. Dean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Battles is nu in balbezit. Battles geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Jones probeert wanhopig de bal te grijpen. Carlyle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Booming Peckers - Inter Owls 2:0

23e minuut.
McGrady met een sublieme pass. Carlyle bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWalter begaat een overtreding. MacWalter krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Andrews heeft problemen om de bal te vangen. Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal met de wreef. MacShannachan rent richting de bal. MacShannachan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Booming Peckers - Inter Owls 2:1

40e minuut.
Scally kopt de bal weg. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal met de wreef. MacShannachan rent richting de bal. MacShannachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Booming Peckers 52%, Inter Owls 48%.
Booming Peckers - Inter Owls 2:1

47e minuut.
Vaughan is nu in balbezit. Vaughan passt de bal met de wreef. Tait met een sublieme pass. MacShannachan is nu in balbezit. MacShannachan draait met de bal, schiet en ... MacLucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Booming Peckers - Inter Owls 2:2

49e minuut.
Vaughan is nu in balbezit. McGrady onderschept slim de pass. McGrady speelt de bal door. Carlyle is nu in balbezit. Carlyle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
McGrady is nu in balbezit. McGrady passt de bal zonder na te denken. Carlyle is nu in balbezit. Carlyle draait met de bal, schiet en ... Jones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Booming Peckers - Inter Owls 3:2

72e minuut.
Munn geeft een hoge lob. Tait rent richting de bal. Tait passt de bal zonder na te denken. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel. MacLucas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Booming Peckers 56%, Inter Owls 44%.
Booming Peckers - Inter Owls 3:2