Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: UnoAcaso in Roma
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 57142
RINGHIOBOYZ Real Termini
NT.532.INSdef Tactiek Renault
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
70.7 gemiddelde waardering 73.5
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


13e minuut.
Bottiglio heeft problemen om de bal te vangen. Melas rent richting de bal. Prezzavento schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prezzavento naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Canonico met een harde bal richting middenveld. Ghiani probeert naar een medespeler te passen. Paolantoni is nu in balbezit. Paolantoni draait met de bal, schiet en ... Fenu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RINGHIOBOYZ - Real Termini 1:0

33e minuut.
Melas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carfora. Melas raakt geblesseerd tijdens het duel. Vəlimətov met een snel genomen vrije trap. Plutino krijgt zijn hoofd ertegen. Canonico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RINGHIOBOYZ - Real Termini 1:1

38e minuut.
De lotto kopt de bal weg. Fenu met een sublieme pass. Obositu kan de bal niet met de borst controleren. Zarantonello geeft een lange en hoge pass. De lotto maakt een snoekduik en kopt de bal. Fenu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RINGHIOBOYZ 44%, Real Termini 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RINGHIOBOYZ - Real Termini 1:1

57e minuut.
Ghiani geeft een hoge lob. Stadler kopt de bal weg. Gismondi kan de bal niet met de borst controleren. De lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De lotto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fenu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vəlimətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Bottiglio geeft een lange en hoge pass. Paolantoni krijgt zijn hoofd ertegen. Fenu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RINGHIOBOYZ - Real Termini 2:1

67e minuut.
Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soria. Paolantoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarantonello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De lotto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vəlimətov rent richting de bal. Vəlimətov geeft een lange en hoge pass. Melas rent richting de bal. Melas haalt uit met een fantastische trap. Canonico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RINGHIOBOYZ - Real Termini 2:2

73e minuut.
Melas is nu in balbezit. Carfora begaat een overtreding. Melas raakt geblesseerd tijdens het duel. Frazzetto komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Ponzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cifone bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas verovert de bal door een tackle van achteren. Melas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gismondi onderschept slim de pass. Gismondi passt de bal met de wreef. Ponzi geeft een hoge lob. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RINGHIOBOYZ 47%, Real Termini 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RINGHIOBOYZ - Real Termini 2:2