Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: La tana del Drago
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 49807
atletico drago Bad Religion
napolicccc Tactiek 5-3-1-1 var
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 7
69.7 gemiddelde waardering 66.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


13e minuut.
Borrello speelt de bal door. Jamgochyan rent richting de bal. Jamgochyan passt de bal in één keer door. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. Calisto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rammel is nu in balbezit. Băşulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rammel raakt geblesseerd tijdens het duel. Leddig zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Calisto bokst de bal weg. Rammel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Leddig kopt de bal weg. Rammel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrello geeft een lange en hoge pass. Rammel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tâlvan onderschept slim de pass. Tâlvan geeft een hoge lob. Leddig is nu in balbezit. Rammel rent richting de bal. Rammel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jamgochyan geeft de bal voor. Leddig met een sublieme pass. Tâlvan heeft problemen om de bal te vangen. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico drago 43%, Bad Religion 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico drago - Bad Religion 0:0

53e minuut.
Magrelo passt de bal in één keer door. Chronas geeft een hoge lob. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren geeft een lange en hoge pass. Leddig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico drago - Bad Religion 0:1

58e minuut.
Klungelig pakt Magrelo de bal. Magrelo geeft een hoge lob. Daar is Szulwic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pussineri is nu in balbezit. Pussineri draait met de bal, schiet en ... Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Borrello geeft de bal voor. Leddig is nu in balbezit. Rammel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico drago - Bad Religion 0:2

80e minuut.
Inworp. Grubješić komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Magrelo kopt de bal weg. Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chronas ... Strafschop! Directe rode kaart, Chronas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chronas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pacchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pussineri neemt de penalty, wat een uithaal! Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico drago - Bad Religion 1:2

89e minuut.
Borrello geeft de bal voor. Leddig rent richting de bal. Cistulli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leddig raakt geblesseerd tijdens het duel. Leddig zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Calisto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico drago 35%, Bad Religion 65%.
atletico drago - Bad Religion 1:2