Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: UnoAcaso in Roma
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 35835
RINGHIOBOYZ U.C. BOREALE
NT.523Kin. Tactiek NT52w11vCS
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
70.3 gemiddelde waardering 68.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


13e minuut.
Bottiglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarantonello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colussi. Zarantonello roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zarantonello kan niet meer verder spelen. Frazzetto komt het veld opgelopen.

17e minuut.
De lotto verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa geeft een lange en hoge pass. Ghiani probeert de bal aan de voet te houden. Ghiani haalt uit met een fantastische trap. Fumagalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paolantoni is nu in balbezit. Paolantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RINGHIOBOYZ - U.C. BOREALE 1:0

18e minuut.
Sciascia komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Keseciler controleert de bal met de borst. Paolantoni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colussi. Paolantoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Paolantoni komt bij de bal en schiet. Fumagalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Keseciler passt de bal met de wreef. Torelli rent richting de bal. Carfora geeft de bal voor. Ghiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sciascia met een snelle inworp. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia passt de bal met de wreef. Sciascia rent richting de bal. Sciascia geeft een lange en hoge pass. Canonico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RINGHIOBOYZ 63%, U.C. BOREALE 37%.
RINGHIOBOYZ - U.C. BOREALE 1:0

50e minuut.
Conte Allegro onderschept slim de pass. Conte Allegro speelt de bal door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Canonico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RINGHIOBOYZ - U.C. BOREALE 1:1

55e minuut.
Cifone heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cifone. Potrzebny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conte Allegro komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bottiglio rent richting de bal. Ciocia onderschept slim de pass. Sciascia geeft een hoge lob. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Buitenspel voor Potrzebny. Goede buitenspelval van de verdediging. Spiridione komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ciocia speelt de bal door. Cifone bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte Allegro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Conte Allegro krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekcan. Frazzetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Larcinesi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoro komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekcan. Pekcan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RINGHIOBOYZ 71%, U.C. BOREALE 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RINGHIOBOYZ - U.C. BOREALE 1:1