Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: Amo Le Mie Tate
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 47921
Bad Religion Scarpones FC
5-2-3 vv1 Tactiek rombino-vsel
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 73.8
very good Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Osial geeft een hoge lob. Rauk is nu in balbezit. Tymianek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tymianek krijgt een gele kaart. Rauk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rauk neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Scarpones FC 0:1

5e minuut.
Rauk kopt de bal weg. Tâlvan is nu in balbezit. Prat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Prat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Hoàng Thái passt de bal met de wreef. Lenk probeert naar een medespeler te passen. Osial is nu in balbezit. Osial geeft een lange en hoge pass. Marte is nu in balbezit. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tymianek probeert de bal met de borst te controleren. Rauk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Scarpones FC 0:2

38e minuut.
Rauk kopt de bal weg. Lenk geeft een lange en hoge pass. Tâlvan rent richting de bal. Rauk onderschept slim de pass. Rauk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bonzinho probeert naar een medespeler te passen. Lambulić met een sublieme pass. Osial is nu in balbezit. Osial geeft een lange en hoge pass. Rauk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 58%, Scarpones FC 42%.
Bad Religion - Scarpones FC 0:2

63e minuut.
Osial probeert naar een medespeler te passen. Rauk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tâlvan. Rauk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rauk kan niet meer verder spelen. Fedosov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Marte is nu in balbezit. Marte passt de bal in één keer door. Lenk is nu in balbezit. Fedosov rent richting de bal. Fedosov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kasprzyk geeft een hoge lob. Perinçek rent richting de bal. Rammel onderschept slim de pass. Rammel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Scarpones FC 1:2

71e minuut.
Grubješić komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thái is nu in balbezit. Hoàng Thái geeft de bal voor. Grubješić rent richting de bal. Grubješić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 58%, Scarpones FC 42%.
Bad Religion - Scarpones FC 1:2