Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
* S.J. Ancestral * Real Palermo
3313 pilliposo Tactiek 523 real
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
77.2 gemiddelde waardering 73.5
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
briljant Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Enache speelt de bal door. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arca Vázquez krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Laszczyk geeft de bal voor. Ibisz kopt de bal weg. Bushati probeert de bal met de borst te controleren. Szeliga rent richting de bal. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera. Tudorache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laszczyk met een snel genomen vrije trap. Szegletes heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes geeft een hoge lob. Ibisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Habenstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Laszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arca Vázquez. Laszczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okur met een snel genomen vrije trap. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft de bal voor. Ibisz krijgt zijn hoofd ertegen. Habenstein bokst de bal weg.

8e minuut.
Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga geeft een lange en hoge pass. Tudorache is nu in balbezit. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Okur de bal. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar rent richting de bal. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Yaqubov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez geeft de bal voor. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... Yaqubov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* S.J. Ancestral * - Real Palermo 0:1

30e minuut.
Arca Vázquez is nu in balbezit. Laszczyk onderschept slim de pass. Laszczyk geeft een hoge lob. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mattea geeft een lange en hoge pass. Pintar kopt de bal weg. Murphy rent richting de bal. Murphy schiet op doel. Yaqubov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* S.J. Ancestral * - Real Palermo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * S.J. Ancestral * 41%, Real Palermo 59%.
* S.J. Ancestral * - Real Palermo 0:2

52e minuut.
Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes passt de bal met de wreef. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
* S.J. Ancestral * - Real Palermo 1:2

60e minuut.
Buitenspel voor Pintar. Goede buitenspelval van de verdediging. Cucucuetu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Murphy rent richting de bal. Durok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murphy raakt geblesseerd tijdens het duel. Arca Vázquez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Murphy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Enache geeft de bal voor. Utrera rent richting de bal. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Szegletes passt de bal met de wreef. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tudorache stond buitenspel. Aguilera neemt vlug de vrije trap. Pintar kopt de bal weg. do Sokker is nu in balbezit. do Sokker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Okur geeft een lange en hoge pass. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Habenstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
* S.J. Ancestral * - Real Palermo 2:2

89e minuut.
Klungelig pakt Mattea de bal. Szegletes verovert de bal door een tackle van achteren. Szegletes passt de bal met de wreef. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Habenstein bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * S.J. Ancestral * 36%, Real Palermo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
* S.J. Ancestral * - Real Palermo 2:2