Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: Bombarena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 32552
Leccester FC REAL PI
Ladybug Tactiek ONE SPAIN
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
80.4 gemiddelde waardering 75.3
incredible Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


17e minuut.
Piecyk is nu in balbezit. Piecyk passt de bal met de wreef. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś geeft de bal voor. Coulon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Perez is nu in balbezit. Perez met een sublieme pass. Sinanagić is nu in balbezit. Sinanagić geeft een hoge lob. Pongor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Psarros met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Tavares krijgt zijn hoofd ertegen. Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pongor kopt de bal weg. Tavares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langhe. Langhe krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tavares raakt geblesseerd tijdens het duel. Lugari met een snel genomen vrije trap. Alleman kopt de bal weg. Sinanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinanagić geeft een hoge lob. Pongor springt en kopt de bal. Atamańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - FC REAL PI 1:0

28e minuut.
Miloradović rent richting de bal. Miloradović geeft de bal voor. Psarros probeert de bal met de borst te controleren. Francq is nu in balbezit. Francq haalt uit met een fantastische trap. Partaluoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rodríguez Harana probeert naar een medespeler te passen. Psarros rent richting de bal. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq draait met de bal, schiet en ... Partaluoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leccester - FC REAL PI 1:1

43e minuut.
Orbaiz Lesaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lugari met een sublieme pass. Sinanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinanagić geeft de bal voor. Pongor springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 45%, FC REAL PI 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leccester - FC REAL PI 1:1

48e minuut.
Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pongor raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez Harana met een sublieme pass. Tavares legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lugari met een sublieme pass. Sinanagić is nu in balbezit. Sinanagić passt de bal zonder na te denken. Pongor rent richting de bal. Pongor draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Vehkalammi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lugari is nu in balbezit. Lugari passt de bal zonder na te denken. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - FC REAL PI 2:1

79e minuut.
Sinanagić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Harana. Sinanagić raakt geblesseerd tijdens het duel. Wultański komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Coulon kopt de bal weg. Klungelig pakt Vehkalammi de bal. Psarros is nu in balbezit. Vehkalammi verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkalammi schiet op doel. Partaluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Perez met een sublieme pass. Sinanagić rent richting de bal. Sinanagić geeft de bal voor. Wultański springt en kopt de bal. Atamańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leccester - FC REAL PI 3:1

84e minuut.
Rangelov geeft de bal voor. Wultański rent richting de bal. Met opzet legt Alleman zijn tegenspeler op de grond. Alleman krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Orbaiz Lesaka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Wultański rent richting de bal. Wultański schiet op doel. Atamańczuk bokst de bal weg.

90e minuut.
Orbaiz Lesaka met de inworp. Lugari probeert naar een medespeler te passen. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Tavares springt en kopt de bal. Atamańczuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leccester 40%, FC REAL PI 60%.
Leccester - FC REAL PI 3:1