Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: U.C. BOREALE Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32660
U.C. BOREALE Real Termini
NT52w2vCS Tactiek Nespresso
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
73.7 gemiddelde waardering 74.3
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


8e minuut.
Vəlimətov is nu in balbezit. Vəlimətov passt de bal in één keer door. Tripi rent richting de bal. Tripi geeft een hoge lob. Plutino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Plutino kopt de bal weg. Ponzi rent richting de bal. Ponzi met een sublieme pass. Tripi heeft problemen om de bal te vangen. Tripi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - Real Termini 0:1

21e minuut.
Vəlimətov is nu in balbezit. Vəlimətov geeft een lange en hoge pass. Tripi is nu in balbezit. Plutino rent richting de bal. Plutino draait met de bal, schiet en ... Fumagalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kuffer is nu in balbezit. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer rent richting de bal. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Daar is Tripi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa geeft een hoge lob. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szénási geeft een hoge lob. Plutino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cooper. Cooper krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer is nu in balbezit. Gismondi onderschept slim de pass. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Szénási probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 51%, Real Termini 49%.
U.C. BOREALE - Real Termini 0:1

58e minuut.
Tripi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripi speelt de bal door. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - Real Termini 0:2

67e minuut.
Soria rent richting de bal. Soria passt de bal in één keer door. Ponzi speelt de bal door. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas draait met de bal, schiet en ... Fumagalli bokst de bal weg. Tripi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ponzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tripi kopt de bal weg. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas geeft een hoge lob. Fumagalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ponzi speelt de bal door. Plutino is nu in balbezit. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutino verovert de bal door een tackle van achteren. Plutino schiet op doel. Fumagalli bokst de bal weg.

85e minuut.
Vəlimətov probeert naar een medespeler te passen. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria probeert naar een medespeler te passen. Tripi rent richting de bal. Tripi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Stadler kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzerviņš de bal. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - Real Termini 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 34%, Real Termini 66%.
U.C. BOREALE - Real Termini 1:2