Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: FC REAL PI STADIUM
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30887
FC REAL PI magica1985
Q1 SERIE A Tactiek 5-2-1-2
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
74.8 gemiddelde waardering 74.5
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Urzáiz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabryś met de inworp. Plăvoi geeft de bal voor. Francq krijgt zijn hoofd ertegen. Pascale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Atamańczuk met een sublieme pass. Plăvoi kopt de bal weg. Francq is nu in balbezit. Francq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - magica1985 1:0

6e minuut.
Daar is Dalmasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Harana begaat een overtreding. Dalmasi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ülküsoy met een snel genomen vrije trap. Mikołajski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Langhe geeft de bal voor. Vehkalammi is nu in balbezit. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś geeft een lange en hoge pass. Francq maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Plăvoi geeft de bal voor. Francq kopt de bal weg. Klungelig pakt Urzáiz de bal. Vehkalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkalammi schiet op doel. Pascale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gabryś met de inworp. Daar is Plăvoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plăvoi geeft een hoge lob. Francq springt en kopt de bal. Pascale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - magica1985 2:0

20e minuut.
Pelagalli rent richting de bal. Pelagalli passt de bal met de wreef. Dalmasi rent richting de bal. Dalmasi geeft een hoge lob. Mikołajski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - magica1985 2:1

23e minuut.
Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy passt de bal zonder na te denken. Pelagalli rent richting de bal. Pelagalli schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Gabryś geeft een hoge lob. Francq is nu in balbezit. Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon draait met de bal, schiet en ... Pascale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - magica1985 3:1

29e minuut.
Mikołajski met een sublieme pass. Ülküsoy speelt de bal door. Dalmasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmasi geeft de bal voor. Pelagalli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Francq kopt de bal weg. Vehkalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urzáiz. Urzáiz krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dalmasi is nu in balbezit. Dalmasi speelt de bal door. Ülküsoy met een sublieme pass. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Owsiany speelt de bal door. Rodríguez Harana onderschept slim de pass. Dalmasi is nu in balbezit. Dalmasi met een sublieme pass. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalmasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pelagalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Atamańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 48%, magica1985 52%.
FC REAL PI - magica1985 3:1

46e minuut.
Haktanır komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cavacini geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Harana kopt de bal weg. Klungelig pakt Miloradović de bal. Haktanır rent richting de bal. Haktanır draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pelagalli is nu in balbezit. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Dalmasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmasi passt de bal met de wreef. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - magica1985 3:2

59e minuut.
Dalmasi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Harana. Dalmasi raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalmasi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haktanır maakt een snoekduik en kopt de bal. Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Atamańczuk probeert naar een medespeler te passen. Pană geeft de bal voor. Miloradović heeft problemen om de bal te vangen. Pelagalli rent richting de bal. Pelagalli schiet op doel. Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Piecyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Danihelka komt het veld opgelopen. Plăvoi met een snelle inworp. Gabryś rent richting de bal. Gabryś geeft een hoge lob. Coulon rent richting de bal. Coulon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rodríguez Harana onderschept slim de pass. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Francq kopt de bal weg. Klungelig pakt Coulon de bal. Coulon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Plăvoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabryś rent richting de bal. Gabryś geeft de bal voor. Vehkalammi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - magica1985 4:2

83e minuut.
Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi passt de bal zonder na te denken. Francq rent richting de bal. Coulon is nu in balbezit. Coulon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pascale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Plăvoi kopt de bal weg. Tešanović is nu in balbezit. Francq onderschept slim de pass. Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon haalt uit met een fantastische trap. Pascale bokst de bal weg. Vehkalammi is nu in balbezit. Vehkalammi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - magica1985 5:2

87e minuut.
Owsiany passt de bal met de wreef. Dalmasi rent richting de bal. Dalmasi geeft een hoge lob. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dalmasi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rodríguez Harana maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coulon kopt de bal weg. Francq is nu in balbezit. Francq schiet op doel. Pascale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 44%, magica1985 56%.
FC REAL PI - magica1985 5:2