Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: La tana del Drago
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53251
atletico drago RINGHIOBOYZ
napolicccc Tactiek NT.523.INSdef-B
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 14
68.9 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


9e minuut.
Santoro passt de bal zonder na te denken. Magrelo is nu in balbezit. Iovaldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iovaldi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. De lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiani rent richting de bal. Ghiani haalt uit met een fantastische trap. Calisto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico drago - RINGHIOBOYZ 0:1

17e minuut.
Cifone kopt de bal weg. Usseglio speelt de bal door. Magrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrelo geeft een lange en hoge pass. Cifone kopt de bal weg. Franceschin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Parusel probeert naar een medespeler te passen. Magrelo rent richting de bal. Magrelo geeft een hoge lob. Usseglio krijgt zijn hoofd ertegen. Franceschin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico drago - RINGHIOBOYZ 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Ghiani de bal. Santoro geeft een hoge lob. Torelli kan de bal niet met de borst controleren. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Franceschin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Santoro heeft problemen om de bal te vangen. Frazzetto is nu in balbezit. Santoro begaat een overtreding. Santoro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto passt de bal zonder na te denken. Prezzavento geeft de bal voor. De lotto springt en kopt de bal. Calisto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Magrelo geeft een hoge lob. Usseglio rent richting de bal. Pussineri rent richting de bal. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio schiet op doel. Franceschin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Prezzavento geeft een lange en hoge pass. Zanchetti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Băşulescu de bal onder controle te krijgen. Paolantoni is nu in balbezit. Paolantoni schiet op doel. Calisto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Calisto met een harde bal richting middenveld. Prezzavento met een sublieme pass. Ghiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiani draait met de bal, schiet en ... Calisto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico drago 48%, RINGHIOBOYZ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico drago - RINGHIOBOYZ 1:1

47e minuut.
De lotto kopt de bal weg. Paolantoni rent richting de bal. Ghiani is nu in balbezit. Ghiani schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Buitenspel voor Ghiani. Goede buitenspelval van de verdediging. Cistulli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Iovaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrelo schiet op doel. Franceschin bokst de bal weg.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. De lotto stond buitenspel. Bottiglio komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Iovaldi onderschept slim de pass. Magrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrelo speelt de bal door. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico drago 28%, RINGHIOBOYZ 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico drago - RINGHIOBOYZ 1:1