Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: rovattila Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39559
rovattila FC RESCO`S
meno aggressivi Tactiek B 532 B ST
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
64.9 gemiddelde waardering 72.8
formidable Schieten incredible
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen brilliant


5e minuut.
Novarini is nu in balbezit. Novarini geeft een lange en hoge pass. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos onderschept slim de pass. Lakatos draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kempa de bal. Bestry rent richting de bal. Bestry haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - FC RESCO`S 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Dacourt de bal. Dacourt speelt de bal door. Luburić is nu in balbezit. Luburić haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bestry is nu in balbezit. Kościuk is nu in balbezit. Bestry verovert de bal door een tackle van achteren. Bestry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - FC RESCO`S 0:2

13e minuut.
Cugnone speelt de bal door. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kempa zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kempa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerets. Mowlik raakt geblesseerd tijdens het duel. Talenciak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dacourt controleert de bal met de borst. Dacourt geeft de bal voor. Antipa krijgt zijn hoofd ertegen. Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
La Casella kopt de bal weg. Bestry is nu in balbezit. Bestry passt de bal met de wreef. La Casella is nu in balbezit. La Casella draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. La Casella geeft een hoge lob. Lakatos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - FC RESCO`S 0:3

40e minuut.
Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. La Casella is nu in balbezit. La Casella passt de bal zonder na te denken. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry schiet op doel. Kivilompolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fedorca geeft een hoge lob. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez maakt een afschuwelijke overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 46%, FC RESCO`S 54%.
rovattila - FC RESCO`S 0:3

46e minuut.
Johannisbauer komt het veld opgelopen. Dong komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bestry rent richting de bal. Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Díez Guisasola geeft de bal voor. Lakatos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Klungelig pakt La Casella de bal. La Casella speelt de bal door. Bestry rent richting de bal. Bestry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - FC RESCO`S 0:4

53e minuut.
Johannisbauer probeert naar een medespeler te passen. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry met een sublieme pass. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos schiet op doel. Kivilompolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Raczyński de bal. Bestry is nu in balbezit. Bestry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Johannisbauer passt de bal zonder na te denken. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella passt de bal met de wreef. Bestry is nu in balbezit. Bestry geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Bestry. Goede buitenspelval van de verdediging. Baranyi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cugnone met een snelle inworp. Klungelig pakt La Casella de bal. La Casella met een sublieme pass. Bestry rent richting de bal. Bestry haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biagiotti komt het veld opgelopen. Çekirdek komt het veld opgelopen. Brendolini komt het veld opgelopen. La Casella met de inworp. Johannisbauer rent richting de bal. Johannisbauer geeft een lange en hoge pass. Daar is Brendolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiranya komt het veld opgelopen. Pignone del Carretto komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Johannisbauer probeert naar een medespeler te passen. La Casella heeft problemen om de bal te vangen. La Casella passt de bal zonder na te denken. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel. Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella passt de bal zonder na te denken. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pignone del Carretto passt de bal in één keer door. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacourt passt de bal zonder na te denken. Luburić is nu in balbezit. Luburić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal zonder na te denken. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini geeft de bal voor. Baranyi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kościuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Çekirdek kopt de bal weg. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto probeert naar een medespeler te passen. Dacourt geeft een hoge lob. Dong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 53%, FC RESCO`S 47%.
rovattila - FC RESCO`S 0:4