Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gymnastics Naples F.C. UGHENTUS
WC Champion def2 Tactiek TRYTRY-T
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
73.1 gemiddelde waardering 67.6
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Krbický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vólent geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quang Tú maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Formiga neemt vlug de vrije trap. Arricca heeft problemen om de bal te vangen. Tetiker begaat een overtreding. Arricca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arricca kan niet meer verder spelen. Defabritiis komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Vólent rent richting de bal. Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casacuberta geeft een lange en hoge pass. Strámsky is nu in balbezit. Strámsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vólent is nu in balbezit. Vólent met een sublieme pass. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - F.C. UGHENTUS 1:0

32e minuut.
Defabritiis passt de bal met de wreef. Strámsky rent richting de bal. Strámsky passt de bal met de wreef. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bartnik rent richting de bal. Rupčić geeft een hoge lob. Vólent kopt de bal weg. Quang Tú is nu in balbezit. Quang Tú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky haalt uit met een fantastische trap. Rupčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Tetiker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strámsky rent richting de bal. Strámsky haalt uit met een fantastische trap. Krbický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Casacuberta rent richting de bal. Casacuberta geeft de bal voor. Töndury bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Canales rent richting de bal. Garufi onderschept slim de pass. Garufi probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Billy passt de bal met de wreef. Obrist rent richting de bal. Obrist met een sublieme pass. Tesser is nu in balbezit. Tesser schiet op doel. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 43%, F.C. UGHENTUS 57%.
Gymnastics Naples - F.C. UGHENTUS 1:0

46e minuut.
Mlejnek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Casacuberta speelt de bal door. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Tú raakt geblesseerd tijdens het duel. Casacuberta komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Billy is nu in balbezit. Vólent is nu in balbezit. Vólent geeft een lange en hoge pass. Quang Tú is nu in balbezit. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - F.C. UGHENTUS 2:0

60e minuut.
Defabritiis rent richting de bal. Tetiker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defabritiis raakt geblesseerd tijdens het duel. Charitodiplomenos komt het veld opgelopen. Marín komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Formiga is nu in balbezit. Tesser onderschept slim de pass. Canales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tesser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garufi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Defabritiis is nu in balbezit. Defabritiis geeft de bal voor. Marín kopt de bal weg. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. Rupčić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - F.C. UGHENTUS 3:0

72e minuut.
Vólent passt de bal in één keer door. Ledig met een sublieme pass. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defabritiis geeft een hoge lob. Mlejnek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ledig passt de bal met de wreef. Vólent probeert naar een medespeler te passen. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel. Rupčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - F.C. UGHENTUS 4:0

83e minuut.
Defabritiis is nu in balbezit. Tetiker met een sublieme pass. Bellucci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tesser de bal. Tesser haalt uit met een fantastische trap. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ambrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - F.C. UGHENTUS 4:1

88e minuut.
Canales passt de bal in één keer door. Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garufi. Garufi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 42%, F.C. UGHENTUS 58%.
Gymnastics Naples - F.C. UGHENTUS 4:1