Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: AS Cajeta Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 44209
AS Cajeta rovattila
4ZA1|L Tactiek agrressivi
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
71.8 gemiddelde waardering 68.7
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Tomczyk passt de bal met de wreef. Daar is Barea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barea passt de bal in één keer door. Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz schiet op doel. Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Rákosník kopt de bal weg. Tomczyk probeert de bal aan de voet te houden. Antipa is nu in balbezit. Antipa draait met de bal, schiet en ... Obrzut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - rovattila 0:1

10e minuut.
Luburić rent richting de bal. Luburić geeft een hoge lob. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - rovattila 0:2

12e minuut.
Barea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dacourt met een snelle inworp. Antipa is nu in balbezit. Antipa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Raczyński is nu in balbezit. Virzo onderschept slim de pass. Virzo haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco met een sublieme pass. Virzo is nu in balbezit. Virzo haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - rovattila 1:2

35e minuut.
Barea passt de bal met de wreef. Franco controleert de bal met de borst. Franco passt de bal met de wreef. Andrzejewicz rent richting de bal. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Cajeta - rovattila 2:2

43e minuut.
Barea onderschept slim de pass. Barea met een sublieme pass. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt geeft de bal voor. Antipa maakt een snoekduik en kopt de bal. Obrzut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 64%, rovattila 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Cajeta - rovattila 2:2

47e minuut.
Piva de Toledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montis rent richting de bal. Montis geeft een hoge lob. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel. Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Luburić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zabidis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Escosteguy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escosteguy passt de bal in één keer door. Virzo is nu in balbezit. Virzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - rovattila 3:2

70e minuut.
Buitenspel voor Zabidis. Goede buitenspelval van de verdediging. Vlad komt het veld opgelopen. Talenciak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zabidis geeft een lange en hoge pass. Vlad kopt de bal weg. Kościuk rent richting de bal. Zabidis onderschept slim de pass. Zabidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Dacourt geeft een hoge lob. Mowlik kopt de bal weg. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft een hoge lob. Luburić springt en kopt de bal. Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dacourt passt de bal in één keer door. Madroño bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroño geeft de bal voor. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Obrzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Vlad rent richting de bal. Montis rent richting de bal. Vlad verovert de bal door een tackle van achteren. Vlad schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Dacourt geeft de bal voor. Mowlik kopt de bal weg. Talenciak rent richting de bal. Talenciak geeft een hoge lob. Luburić krijgt zijn hoofd ertegen. Obrzut bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Nonato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franco controleert de bal met de borst. Franco geeft een hoge lob. Vlad krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 52%, rovattila 48%.
AS Cajeta - rovattila 3:2