Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor FC RESCO`S
NAZIONALE523 Tactiek T 442 A
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
67.8 gemiddelde waardering 73.2
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Gamargo geeft de bal voor. La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal met de wreef. Lakatos rent richting de bal. Lakatos haalt uit met een fantastische trap. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Boussard geeft een lange en hoge pass. Venturini kopt de bal weg. Daar is Novarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hernádi is nu in balbezit. Hernádi met een sublieme pass. Wander rent richting de bal. Wander draait met de bal, schiet en ... Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - FC RESCO`S 1:0

16e minuut.
La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal met de wreef. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry draait met de bal, schiet en ... Dean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - FC RESCO`S 1:1

17e minuut.
Blîndescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wander. Blîndescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díez Guisasola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. La Casella kopt de bal weg. Daar is Szamosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakatos is nu in balbezit. Lakatos schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Díez Guisasola speelt de bal door. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella passt de bal met de wreef. Lakatos is nu in balbezit. Lakatos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bestry is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 59%, FC RESCO`S 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceremoiltricolor - FC RESCO`S 1:1

46e minuut.
Dedyński komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Gamargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos draait met de bal, schiet en ... Dean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - FC RESCO`S 1:2

51e minuut.
Gamargo passt de bal met de wreef. La Casella rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. La Casella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lakatos krijgt zijn hoofd ertegen. Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. La Casella met een snelle inworp. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. La Casella is nu in balbezit. La Casella geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Romaniello passt de bal met de wreef. Gerets is nu in balbezit. Gerets geeft een lange en hoge pass. Lakatos rent richting de bal. Lakatos haalt uit met een fantastische trap. Dean bokst de bal weg. Ruciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

54e minuut.
Hernádi probeert naar een medespeler te passen. Boussard probeert naar een medespeler te passen. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap. Dong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - FC RESCO`S 2:2

55e minuut.
Bestry kopt de bal weg. Lakatos rent richting de bal. Savin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savin krijgt een gele kaart. Lakatos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lakatos kan niet meer verder spelen. Baranyi komt het veld opgelopen. Bestry zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - FC RESCO`S 2:3

78e minuut.
Hernádi passt de bal in één keer door. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez Guisasola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wander legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dong bokst de bal weg.

81e minuut.
Wander kopt de bal weg. Hernádi rent richting de bal. Hernádi passt de bal in één keer door. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 60%, FC RESCO`S 40%.
vinceremoiltricolor - FC RESCO`S 2:3