Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. UGHENTUS A.C. Divino Amore
TRYTRY-T Tactiek 4-1-2-3 bis
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 69.3
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Karaboya kopt de bal weg. Bellucci met een sublieme pass. Tesser is nu in balbezit. Tesser schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.C. Divino Amore 1:0

11e minuut.
Roiz rent richting de bal. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Ivin verovert de bal door een tackle van achteren. Tesser onderschept slim de pass. Tesser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garufi met een snelle inworp. Klungelig pakt Bellucci de bal. Bellucci geeft de bal voor. Tesser springt en kopt de bal. Doles bokst de bal weg. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.C. Divino Amore 2:0

18e minuut.
Garufi rent richting de bal. Garufi passt de bal in één keer door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.C. Divino Amore 3:0

26e minuut.
Mrówka passt de bal met de wreef. Megyeri is nu in balbezit. Tetiker maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tetiker moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tetiker schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Megyeri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polacsik maakt een snoekduik en kopt de bal. Rupčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Mendoza de bal. Mendoza passt de bal in één keer door. Podobiński met een sublieme pass. Polacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Polacsik schiet op doel. Rupčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

34e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal met de wreef. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri geeft een hoge lob. Polacsik springt en kopt de bal. Rupčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Rupčić speelt de bal door. Medina kopt de bal weg. Podobiński geeft een hoge lob. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podobiński. Santiago raakt geblesseerd tijdens het duel. Garufi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tesser is nu in balbezit. Tesser draait met de bal, schiet en ... Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 53%, A.C. Divino Amore 47%.
F.C. UGHENTUS - A.C. Divino Amore 3:0

50e minuut.
Evers is nu in balbezit. Evers passt de bal met de wreef. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.C. Divino Amore 3:1

59e minuut.
Żołopa is nu in balbezit. Żołopa geeft een lange en hoge pass. Roiz probeert de bal aan de voet te houden. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Megyeri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medina wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Żołopa met een sublieme pass. Roiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago is nu in balbezit. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Doles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.C. Divino Amore 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 51%, A.C. Divino Amore 49%.
F.C. UGHENTUS - A.C. Divino Amore 4:1