Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gymnastics Naples Richi team
WC Champion def2 Tactiek richi x-y-z
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
72.3 gemiddelde waardering 67.2
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


9e minuut.
Tommasello probeert naar een medespeler te passen. Vólent is nu in balbezit. Vólent passt de bal in één keer door. Quang Tú is nu in balbezit. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Casacuberta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mannering. Casacuberta raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casacuberta geeft een lange en hoge pass. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Canales rent richting de bal. Tommasello onderschept slim de pass. Tommasello speelt de bal door. Dekanić geeft een hoge lob. Lustrinelli springt en kopt de bal. Sattori bokst de bal weg.

27e minuut.
Ledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledig passt de bal zonder na te denken. Casacuberta is nu in balbezit. Casacuberta geeft een hoge lob. Quang Tú maakt een snoekduik en kopt de bal. Dediu bokst de bal weg. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Richi team 1:0

31e minuut.
Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu rent richting de bal. Quang Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Tú schiet op doel. Dediu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
van der Ven kopt de bal weg. Tommasello is nu in balbezit. Tommasello geeft de bal voor. Lustrinelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Sattori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gymnastics Naples - Richi team 1:1

35e minuut.
Lustrinelli is nu in balbezit. van der Ven is nu in balbezit. Canales legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van der Ven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lustrinelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sattori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Richi team 1:2

37e minuut.
Canales speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tommasello. Tommasello krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Casacuberta met een snelle inworp. Ledig rent richting de bal. Ledig geeft een hoge lob. Quang Tú maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gymnastics Naples - Richi team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 41%, Richi team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gymnastics Naples - Richi team 2:2

49e minuut.
Dekanić heeft problemen om de bal te vangen. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casacuberta geeft een hoge lob. Mlejnek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Ledig rent richting de bal. Ledig passt de bal in één keer door. Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casacuberta geeft een lange en hoge pass. Quang Tú springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
van der Ven controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Marín komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 35%, Richi team 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gymnastics Naples - Richi team 2:2