Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: IL QUADRATONE
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21354
Navigli UTD Mao International
4v12 altissimo Tactiek 4-4-2 2.1 New
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
70.3 gemiddelde waardering 71.4
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Szczerbaniuk geeft een hoge lob. Novazzi is nu in balbezit. Novazzi geeft een hoge lob. Positano rent richting de bal. Positano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Mao International 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Pirk de bal. Pirk geeft de bal voor. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Navigli UTD - Mao International 1:1

24e minuut.
Goitia Peña geeft de bal voor. Ponziano met een sublieme pass. Klungelig pakt Novazzi de bal. Novazzi geeft de bal voor. Karleuša krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dzielski met een sublieme pass. Cunsolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt da Copa América zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, da Copa América moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! da Copa América schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Ponziano geeft een hoge lob. Chełmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karleuša begaat een overtreding. Karleuša krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pietro rent richting de bal. Dzielski onderschept slim de pass. Dzielski geeft een lange en hoge pass. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano schiet op doel. Wethenorth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Yazmacı onderschept slim de pass. Ponziano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karleuša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karleuša haalt uit met een fantastische trap. Pedrun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Mao International 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 49%, Mao International 51%.
Navigli UTD - Mao International 2:1

47e minuut.
Ponziano met een sublieme pass. Fryges speelt de bal door. Karleuša rent richting de bal. Karleuša haalt uit met een fantastische trap. Pedrun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Mao International 3:1

51e minuut.
Martiradonna probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Krawężnik de bal onder controle te krijgen. Fryges probeert naar een medespeler te passen. Karleuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Karleuša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Fryges bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryges passt de bal in één keer door. Karleuša rent richting de bal. Karleuša draait met de bal, schiet en ... Pedrun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Mao International 4:1

59e minuut.
Dzielski met de inworp. Cunsolo probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Mao International 4:2

60e minuut.
Kruiver komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Martiradonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Martiradonna passt de bal in één keer door. Novazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novazzi probeert naar een medespeler te passen. Fryges geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dzielski passt de bal zonder na te denken. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Wethenorth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ponziano is nu in balbezit. Ponziano geeft een lange en hoge pass. Karleuša kopt de bal weg. Positano rent richting de bal. Positano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Krawężnik rent richting de bal. Yazmacı onderschept slim de pass. Fryges met een sublieme pass. Karleuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Karleuša draait met de bal, schiet en ... Pedrun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kinderevičius met een sublieme pass. Yazmacı is nu in balbezit. Krawężnik onderschept slim de pass. Krawężnik schiet op doel. Wethenorth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Mao International 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 52%, Mao International 48%.
Navigli UTD - Mao International 4:3