Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RESCO`S AS Cajeta
Q442 DA Tactiek 523|A|L
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
70.5 gemiddelde waardering 71.4
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Blîndescu rent richting de bal. Andrzejewicz onderschept slim de pass. Virzo rent richting de bal. Virzo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Filipczuk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Coady geeft een lange en hoge pass. Virzo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andrzejewicz neemt de hoekschop. Filipczuk krijgt zijn hoofd ertegen. Dong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Filipczuk is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franco met de inworp. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gerets geeft de bal voor. La Casella met een sublieme pass. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry draait met de bal, schiet en ... Obrzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gamargo geeft een lange en hoge pass. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry onderschept slim de pass. Bestry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - AS Cajeta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 55%, AS Cajeta 45%.
FC RESCO`S - AS Cajeta 1:0

50e minuut.
Gerets kopt de bal weg. Biagiotti is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass. Filipczuk springt en kopt de bal. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Domínguez de bal. Bestry rent richting de bal. Anastasiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Escosteguy verovert de bal door een tackle van achteren. Escosteguy passt de bal met de wreef. Andrzejewicz rent richting de bal. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Nonato komt het veld opgelopen. Vlad komt het veld opgelopen. Zabidis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Virzo de bal. Rákosník bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzo rent richting de bal. Vlad is nu in balbezit. Vlad schiet op doel. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Novarini heeft problemen om de bal te vangen. Vlad is nu in balbezit. Novarini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlad kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Barea geeft de bal voor. Zabidis kopt de bal weg. Vlad is nu in balbezit. Vlad schiet op doel. Dong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RESCO`S - AS Cajeta 1:1

76e minuut.
Coady geeft een lange en hoge pass. Inworp. La Casella met de inworp. Díez Guisasola rent richting de bal. Díez Guisasola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bestry is nu in balbezit. Domínguez rent richting de bal. Anastasiadis onderschept slim de pass. Díez Guisasola onderschept slim de pass. Díez Guisasola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Coady speelt de bal door. Gerets rent richting de bal. Gerets geeft de bal voor. Bestry is nu in balbezit. Bestry schiet op doel. Obrzut bokst de bal weg. Rákosník is nu in balbezit. Rákosník geeft een lange en hoge pass. Cugnone geeft een lange en hoge pass. Bestry maakt een snoekduik en kopt de bal. Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dong met een sublieme pass. Coady kopt de bal weg. Cugnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Escosteguy verovert de bal door een tackle van achteren. Escosteguy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 51%, AS Cajeta 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RESCO`S - AS Cajeta 1:1