Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: Richi Team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 45971
Richi team F.C. UGHENTUS
richi x-y-z Tactiek TRYTRY-T
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
67.2 gemiddelde waardering 67.9
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Obrist probeert naar een medespeler te passen. Garufi rent richting de bal. Garufi passt de bal zonder na te denken. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dekanić met een snelle inworp. Töndury bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei geeft de bal voor. Lustrinelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - F.C. UGHENTUS 1:0

30e minuut.
Żołopa met een sublieme pass. Tesser is nu in balbezit. Guirino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tesser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santiago legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dediu bokst de bal weg.

32e minuut.
Guirino probeert naar een medespeler te passen. Tommasello met een sublieme pass. Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Garufi is nu in balbezit. Garufi geeft een hoge lob. Twórczyński rent richting de bal. Tesser is nu in balbezit. Tesser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mannering zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tommasello met een sublieme pass. Tesser is nu in balbezit. Tesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Richi team - F.C. UGHENTUS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 51%, F.C. UGHENTUS 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Richi team - F.C. UGHENTUS 1:1

48e minuut.
Garufi passt de bal in één keer door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guirino zijn tegenspeler op de grond. Guirino krijgt een gele kaart. Santiago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garufi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santiago maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vecsei is nu in balbezit. Vecsei met een sublieme pass. Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap. Rupčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - F.C. UGHENTUS 2:1

52e minuut.
Daar is Guirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago rent richting de bal. Mannering maakt een afschuwelijke overtreding. Santiago moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santiago kan niet meer verder spelen. Charitodiplomenos komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Voinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekanić geeft de bal voor. Obrist heeft problemen om de bal te vangen. van der Ven rent richting de bal. van der Ven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mannering bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannering geeft een lange en hoge pass. Daar is Karaboya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lustrinelli draait met de bal, schiet en ... Rupčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Guirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirino geeft de bal voor. Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap. Rupčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - F.C. UGHENTUS 3:1

72e minuut.
Tommasello kan de bal niet met de borst controleren. Żołopa onderschept slim de pass. Żołopa geeft de bal voor. Tesser is nu in balbezit. Tesser schiet op doel. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tesser rent richting de bal. Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński geeft de bal voor. Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustrinelli schiet op doel. Rupčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tesser rent richting de bal. Garufi rent richting de bal. Garufi probeert naar een medespeler te passen. Charitodiplomenos rent richting de bal. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekanić is nu in balbezit. Bellucci verovert de bal door een tackle van achteren. Lustrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap. Rupčić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 37%, F.C. UGHENTUS 63%.
Richi team - F.C. UGHENTUS 3:1