Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: FC RESCO'S Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34107
FC RESCO`S Navigli UTD
T 442 B Tactiek 4v12 altissimo
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 3
5 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
72.1 gemiddelde waardering 69.1
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella met een sublieme pass. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Navigli UTD 1:0

11e minuut.
Baranyi kopt de bal weg. Daar is Bergami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bestry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bestry krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Positano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets verovert de bal door een tackle van achteren. Krečo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krečo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Krečo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krečo speelt de bal door. Positano rent richting de bal. Positano haalt uit met een fantastische trap. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gamargo geeft een hoge lob. Gerardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bestry kan de bal niet met de borst controleren. Bestry draait met de bal, schiet en ... Wethenorth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Navigli UTD 2:0

18e minuut.
Ponziano is nu in balbezit. Ponziano passt de bal met de wreef. Cugnone onderschept slim de pass. Novazzi rent richting de bal. Novazzi schiet op doel. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
La Casella passt de bal met de wreef. Gamargo rent richting de bal. Gamargo passt de bal zonder na te denken. Bestry rent richting de bal. Bestry schiet op doel. Wethenorth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Navigli UTD 3:0

22e minuut.
Bergami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączyk onderschept slim de pass. Ponziano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponziano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bączyk geeft een hoge lob. Bestry rent richting de bal. Pietro probeert naar een medespeler te passen. Bestry rent richting de bal. Bestry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cugnone verovert de bal door een tackle van achteren. Krečo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bączyk ... Strafschop! Bączyk krijgt een gele kaart. Krečo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Positano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Positano bereikt de bal nog maar net als eerste. Positano haalt uit met een fantastische trap. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Navigli UTD 3:1

45e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft de bal voor. Novazzi rent richting de bal. Novazzi geeft een lange en hoge pass. Krečo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 48%, Navigli UTD 52%.
FC RESCO`S - Navigli UTD 3:1

51e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Novazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnone maakt een afschuwelijke overtreding. Cugnone krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Positano kopt de bal weg. Novarini heeft problemen om de bal te vangen. Krečo is nu in balbezit. Krečo schiet op doel. Dong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

55e minuut.
Inworp. Novazzi met de inworp. Daar is Bergami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergami geeft een hoge lob. Krečo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novazzi met een snelle inworp. Díez Guisasola rent richting de bal. Positano verovert de bal door een tackle van achteren. Positano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bączyk passt de bal in één keer door. Díez Guisasola is nu in balbezit. Díez Guisasola passt de bal zonder na te denken. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Novarini rent richting de bal. Krečo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blîndescu. Blîndescu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cugnone kopt de bal weg. Positano is nu in balbezit. Bączyk maakt een afschuwelijke overtreding. Bączyk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Bergami passt de bal in één keer door. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets passt de bal zonder na te denken. La Casella is nu in balbezit. La Casella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pietro geeft de bal voor. Gamargo is nu in balbezit. Positano verovert de bal door een tackle van achteren. Positano draait met de bal, schiet en ... Dong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Navigli UTD 3:2

88e minuut.
Dong met een sublieme pass. Vescovi kopt de bal weg. Novarini probeert de bal met de borst te controleren. Positano bereikt de bal nog maar net als eerste. Positano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 58%, Navigli UTD 42%.
FC RESCO`S - Navigli UTD 3:2