Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International A.C. Divino Amore
4-4-2 2.1 New Tactiek alka2bis
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
72.3 gemiddelde waardering 70.2
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Dzielski met een sublieme pass. Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal zonder na te denken. Daar is Kiribatiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiribatiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pirk heeft problemen om de bal te vangen. Pirk geeft een hoge lob. Mendoza controleert de bal met de borst. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ... Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pirk heeft problemen om de bal te vangen. Pirk speelt de bal door. Kiribatiano is nu in balbezit. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cunsolo rent richting de bal. Cunsolo passt de bal zonder na te denken. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Doles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - A.C. Divino Amore 1:0

18e minuut.
Podobiński passt de bal in één keer door. Polacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña maakt een afschuwelijke overtreding. Goitia Peña krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Goitia Peña speelt de bal door. Pirk is nu in balbezit. Pirk met een sublieme pass. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podobiński met de inworp. Medina is nu in balbezit. Medina geeft een lange en hoge pass. Evers springt en kopt de bal. Pedrun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Biniaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Polacsik is nu in balbezit. Met opzet legt Goitia Peña zijn tegenspeler op de grond. Goitia Peña krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 46%, A.C. Divino Amore 54%.
Mao International - A.C. Divino Amore 1:0

51e minuut.
Dzielski met een sublieme pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dzielski neemt de hoekschop. Krawężnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cunsolo kopt de bal weg. Krawężnik is nu in balbezit. Met opzet legt Podobiński zijn tegenspeler op de grond. Podobiński krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kinderevičius met een sublieme pass. Evers probeert naar een medespeler te passen. Polacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Polacsik draait met de bal, schiet en ... Pedrun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mao International - A.C. Divino Amore 1:1

63e minuut.
Kruiver komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri passt de bal zonder na te denken. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - A.C. Divino Amore 1:2

85e minuut.
Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal zonder na te denken. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski rent richting de bal. Dzielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 36%, A.C. Divino Amore 64%.
Mao International - A.C. Divino Amore 1:2