Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gymnastics Naples vinceremoiltricolor
WC Champion def2 Tactiek NAZIONALE523
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 68.1
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
brilliant Verdedigen formidable


9e minuut.
Wander is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trzeciakiewicz neemt de hoekschop. Dedyński kopt de bal weg. Daar is Billy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzeciakiewicz neemt de hoekschop. Dedyński kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ambrozik kopt de bal weg. Formiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... Sattori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - vinceremoiltricolor 0:1

36e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez speelt de bal door. Casacuberta rent richting de bal. Casacuberta geeft een lange en hoge pass. Quang Tú maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mlejnek is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Casacuberta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mlejnek krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Casaccia de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gymnastics Naples - vinceremoiltricolor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 55%, vinceremoiltricolor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gymnastics Naples - vinceremoiltricolor 1:1

46e minuut.
Hernádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales begaat een overtreding. Hernádi raakt geblesseerd tijdens het duel. Boussard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dedyński krijgt zijn hoofd ertegen. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Casacuberta passt de bal met de wreef. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Casaccia de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Hernádi onderschept slim de pass. Hernádi speelt de bal door. Billy rent richting de bal. Wander verovert de bal door een tackle van achteren. Wander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Trzeciakiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hernádi de bal. Met opzet legt Canales zijn tegenspeler op de grond. Canales krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wander stond buitenspel. Marín komt het veld opgelopen. Arricca komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales passt de bal in één keer door. Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casacuberta geeft de bal voor. Marín krijgt zijn hoofd ertegen. Dean bokst de bal weg. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - vinceremoiltricolor 2:1

65e minuut.
Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Hernádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi met een sublieme pass. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... Sattori probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gymnastics Naples - vinceremoiltricolor 2:2

77e minuut.
Dedyński is nu in balbezit. Dedyński geeft een lange en hoge pass. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Sattori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - vinceremoiltricolor 2:3

82e minuut.
Casacuberta kopt de bal weg. Casacuberta is nu in balbezit. Savin begaat een overtreding. Savin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 61%, vinceremoiltricolor 39%.
Gymnastics Naples - vinceremoiltricolor 2:3