Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Divino Amore rovattila
5-4-1 test Tactiek 220324
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 66.6
outstanding Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Ivin speelt de bal door. Klungelig pakt Medina de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talenciak. Talenciak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kempa met een sublieme pass. Montis geeft een hoge lob. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik onderschept slim de pass. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - rovattila 0:1

13e minuut.
Podobiński speelt de bal door. Klungelig pakt Ivin de bal. Mendoza is nu in balbezit. Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dacourt kopt de bal weg. Talenciak rent richting de bal. Talenciak passt de bal zonder na te denken. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - rovattila 0:2

36e minuut.
Evers rent richting de bal. Montis bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri onderschept slim de pass. Megyeri geeft de bal voor. Evers springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Evers rent richting de bal. Fedorca rent richting de bal. Evers verovert de bal door een tackle van achteren. Evers schiet op doel. Kivilompolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - rovattila 1:2

45e minuut.
Polacsik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 55%, rovattila 45%.
A.C. Divino Amore - rovattila 1:2

48e minuut.
Montis geeft de bal voor. Inworp. Podobiński met een snelle inworp. Megyeri geeft een lange en hoge pass. Polacsik krijgt zijn hoofd ertegen. Kivilompolo bokst de bal weg.

55e minuut.
Podobiński speelt de bal door. Raczyński speelt de bal door. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Divino Amore - rovattila 2:2

60e minuut.
Mrówka probeert naar een medespeler te passen. Podobiński rent richting de bal. Podobiński speelt de bal door. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri passt de bal in één keer door. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik schiet op doel. Kivilompolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - rovattila 3:2

70e minuut.
Piva de Toledo komt het veld opgelopen. Antipa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mendoza geeft de bal voor. Madroño is nu in balbezit. Polacsik verovert de bal door een tackle van achteren. Polacsik draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - rovattila 4:2

86e minuut.
Medina is nu in balbezit. Kempa begaat een overtreding. Medina raakt geblesseerd tijdens het duel. Megyeri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polacsik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 48%, rovattila 52%.
A.C. Divino Amore - rovattila 4:2