Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Galletto Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45999
Galletto uominietopi
RiscoA6l2MID Tactiek FIVE 5
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
72.6 gemiddelde waardering 64.9
formidable Schieten formidable
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen excellent


1e minuut.
Boca met een sublieme pass. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubint begaat een overtreding. Rubint krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kollu heeft problemen om de bal te vangen. Kollu geeft een hoge lob. Clements rent richting de bal. Clements draait met de bal, schiet en ... Tegnér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - uominietopi 0:1

12e minuut.
Boca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietras komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Anesin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubint. Rubint krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietras is nu in balbezit. Pietras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galletto - uominietopi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 30%, uominietopi 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galletto - uominietopi 1:1

54e minuut.
Vermaelen geeft een hoge lob. Krechel bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krechel neemt de hoekschop. Marks krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Anesin speelt de bal door. Marks is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolchiş. Marks raakt geblesseerd tijdens het duel. Marks komt bij de bal en schiet. Tegnér bokst de bal weg.

66e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş passt de bal zonder na te denken. Kollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Melissis bokst de bal weg. Drywa heeft problemen om de bal te vangen. Pietras rent richting de bal. Pietras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - uominietopi 2:1

75e minuut.
Cole passt de bal met de wreef. Belver geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Cole speelt de bal door. Pietras is nu in balbezit. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras verovert de bal door een tackle van achteren. Pietras schiet op doel. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Smolyaninov neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Clements de bal. Gardynik geeft een hoge lob. Belver geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 31%, uominietopi 69%.
Galletto - uominietopi 2:1