Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mediolanum Garbagnate A.S. BARI
4312_ASX_D4L_AA Tactiek b442
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 47.1
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Popa is nu in balbezit. Popa passt de bal met de wreef. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło geeft een lange en hoge pass. Burroni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Burroni rent richting de bal. Burroni draait met de bal, schiet en ... Acero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 1:0

10e minuut.
Popa geeft de bal voor. Burroni speelt de bal door. Daar is Aslansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Burroni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ilovici kopt de bal weg. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud verovert de bal door een tackle van achteren. Stroud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 1:1

12e minuut.
Burroni met een sublieme pass. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Burroni rent richting de bal. Burroni schiet op doel. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Popa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wyparło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyparło passt de bal met de wreef. Burroni rent richting de bal. Burroni schiet op doel. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Aslansoy geeft een hoge lob. Acero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Foti rent richting de bal. Manin verovert de bal door een tackle van achteren. Manin schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Popa speelt de bal door. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Manin rent richting de bal. Manin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Aslansoy geeft de bal voor. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Foti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manin wilt de vrije trap nemen. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Popa speelt de bal door. Aslansoy heeft problemen om de bal te vangen. Aslansoy geeft een hoge lob. Manin is nu in balbezit. Manin schiet op doel. Acero bokst de bal weg. Burroni rent richting de bal. Burroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 2:1

40e minuut.
Wyparło rent richting de bal. Wyparło passt de bal zonder na te denken. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin haalt uit met een fantastische trap. Acero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 3:1

44e minuut.
Wyparło met een sublieme pass. Burroni is nu in balbezit. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin haalt uit met een fantastische trap. Acero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum Garbagnate 32%, A.S. BARI 68%.
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 4:1

49e minuut.
Burroni kopt de bal weg. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy passt de bal zonder na te denken. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy geeft een hoge lob. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Wyparło heeft problemen om de bal te vangen. Wyparło probeert naar een medespeler te passen. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin haalt uit met een fantastische trap. Acero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 5:1

57e minuut.
Mijatov passt de bal zonder na te denken. Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilovici passt de bal zonder na te denken. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Manin stond buitenspel. Fozzati komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Popa speelt de bal door. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy geeft de bal voor. Fozzati krijgt zijn hoofd ertegen. Acero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati is nu in balbezit. Burroni is nu in balbezit. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati haalt uit met een fantastische trap. Acero bokst de bal weg. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 6:1

71e minuut.
Popa geeft een lange en hoge pass. Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Burroni is nu in balbezit. Burroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fozzati rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitulea komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pitulea geeft een lange en hoge pass. Fozzati kopt de bal weg. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni draait met de bal, schiet en ... Acero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 7:1

79e minuut.
Fozzati is nu in balbezit. Colombari verovert de bal door een tackle van achteren. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni haalt uit met een fantastische trap. Acero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 8:1

81e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy geeft de bal voor. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 9:1

85e minuut.
Popa probeert naar een medespeler te passen. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy geeft de bal voor. Burroni rent richting de bal. Burroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 10:1

86e minuut.
Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati passt de bal in één keer door. Pitulea rent richting de bal. Pitulea geeft een hoge lob. Burroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Acero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Daar is Aslansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslansoy passt de bal zonder na te denken. Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum Garbagnate 27%, A.S. BARI 73%.
Mediolanum Garbagnate - A.S. BARI 11:1