Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 27918
Total Confusion UTD Mediterranea
ECLIPSE 5 Tactiek TurnBall 3P
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
73.3 gemiddelde waardering 44.3
briljant Schieten goed
uitmuntend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Moribondo passt de bal met de wreef. Enrique speelt de bal door. Curameng is nu in balbezit. Curameng draait met de bal, schiet en ... Konojadzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 1:0

7e minuut.
Cumerle passt de bal zonder na te denken. Enrique speelt de bal door. Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth geeft een lange en hoge pass. Kroczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lauth passt de bal met de wreef. Enrique rent richting de bal. Enrique passt de bal zonder na te denken. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 2:0

11e minuut.
Moribondo speelt de bal door. Daar is Enrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enrique speelt de bal door. Moribondo is nu in balbezit. Moribondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Enrique passt de bal in één keer door. Curameng is nu in balbezit. Klungelig pakt Curameng de bal. Curameng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 3:0

20e minuut.
Lauth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrique passt de bal in één keer door. Curameng rent richting de bal. Curameng schiet op doel. Konojadzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lauth passt de bal met de wreef. Curameng is nu in balbezit. Curameng met een sublieme pass. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 4:0

25e minuut.
Cumerle onderschept slim de pass. Cumerle passt de bal in één keer door. Della Bella met een sublieme pass. Grupáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupáč schiet op doel. Popp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Curameng is nu in balbezit. Cumerle verovert de bal door een tackle van achteren. Cumerle probeert naar een medespeler te passen. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel. Konojadzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Moribondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrique passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Curameng de bal. Curameng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Konojadzki met een harde bal richting middenveld. Moribondo kopt de bal weg. Curameng rent richting de bal. Curameng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 5:0

33e minuut.
Curameng is nu in balbezit. Castagnetti speelt de bal door. Bizarro geeft een hoge lob. Daar is Curameng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curameng draait met de bal, schiet en ... Konojadzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Lauth rent richting de bal. Lauth passt de bal zonder na te denken. Curameng is nu in balbezit. Curameng schiet op doel. Konojadzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 6:0

37e minuut.
Curameng verovert de bal door een tackle van achteren. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Di Biase de bal. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 7:0

40e minuut.
Bizacki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moribondo met de inworp. Enrique geeft de bal voor. Kroczek krijgt zijn hoofd ertegen. Konojadzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Curameng rent richting de bal. Curameng passt de bal zonder na te denken. Bizacki met een sublieme pass. Curameng is nu in balbezit. Curameng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 13%, Mediterranea 87%.
Total Confusion UTD - Mediterranea 7:0

46e minuut.
Marjonen komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Enrique onderschept slim de pass. Enrique met een sublieme pass. Lauth rent richting de bal. Lauth geeft de bal voor. Kroczek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kroczek passt de bal in één keer door. Moribondo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marjonen. Marjonen krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauth met een snelle inworp. Enrique rent richting de bal. Enrique geeft een hoge lob. Kroczek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lauth rent richting de bal. Lauth geeft de bal voor. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Konojadzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 8:0

57e minuut.
Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrique passt de bal in één keer door. Lauth rent richting de bal. Lauth geeft een lange en hoge pass. Curameng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Enrique rent richting de bal. Enrique passt de bal in één keer door. Moribondo speelt de bal door. Butz is nu in balbezit. Butz draait met de bal, schiet en ... Konojadzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moribondo neemt de hoekschop. Lauth kopt de bal weg. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng schiet op doel. Konojadzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Lauth rent richting de bal. Lauth geeft de bal voor. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng haalt uit met een fantastische trap. Konojadzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 9:0

66e minuut.
Lauth heeft problemen om de bal te vangen. Lauth probeert naar een medespeler te passen. Curameng rent richting de bal. Curameng schiet op doel. Konojadzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 10:0

72e minuut.
Lauth probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Di Biase met een snelle inworp. Curameng is nu in balbezit. Curameng schiet op doel. Konojadzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Curameng onderschept slim de pass. Curameng passt de bal in één keer door. Butz heeft problemen om de bal te vangen. Butz schiet op doel. Konojadzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 11:0

77e minuut.
Marjonen speelt de bal door. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase geeft een lange en hoge pass. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng haalt uit met een fantastische trap. Konojadzki bokst de bal weg. Curameng rent richting de bal. Curameng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 12:0

80e minuut.
Cumerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng onderschept slim de pass. Butz rent richting de bal. Curameng rent richting de bal. Curameng schiet op doel. Konojadzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Magliocca is nu in balbezit. Magliocca geeft een lange en hoge pass. Curameng kopt de bal weg. Butz rent richting de bal. Butz draait met de bal, schiet en ... Konojadzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz onderschept slim de pass. Curameng rent richting de bal. Curameng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Mediterranea 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 14%, Mediterranea 86%.
Total Confusion UTD - Mediterranea 13:0