Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flynet Football Club DonPepponi
Quick Ben 53w1R Tactiek Makarena 1.4
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
71.4 gemiddelde waardering 72.5
excellent Schieten formidable
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Trajcevski is nu in balbezit. Murumaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trajcevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurcic met een snel genomen vrije trap. Trajcevski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kınık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kohut is nu in balbezit. Igartua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kohut raakt geblesseerd tijdens het duel. Bastías zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pearce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flynet Football Club - DonPepponi 0:1

40e minuut.
van der Ploeg geeft een hoge lob. Jurcic kopt de bal weg. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Kınık werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flynet Football Club - DonPepponi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flynet Football Club 41%, DonPepponi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flynet Football Club - DonPepponi 1:1

49e minuut.
Spitti probeert de bal met de borst te controleren. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poveda de bal. Poveda geeft een lange en hoge pass. Kınık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murumaa rent richting de bal. Trajcevski onderschept slim de pass. Kınık bokst de bal weg. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flynet Football Club - DonPepponi 2:1

59e minuut.
Poveda controleert de bal met de borst. Poveda geeft een hoge lob. Murumaa rent richting de bal. Trajcevski onderschept slim de pass. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał passt de bal zonder na te denken. Igartua onderschept slim de pass. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Trajcevski rent richting de bal. Murumaa rent richting de bal. Trajcevski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flynet Football Club - DonPepponi 3:1

68e minuut.
Spitti geeft een lange en hoge pass. Igartua kopt de bal weg. Rępał speelt de bal door. Kohut is nu in balbezit. Kohut schiet op doel. Pearce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Poveda de bal. Alejo geeft een lange en hoge pass. Patronov is nu in balbezit. Patronov geeft de bal voor. Trajcevski springt en kopt de bal. Kınık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Almeida met een sublieme pass. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een hoge lob. Bastías rent richting de bal. Bastías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida met een sublieme pass. Kohut rent richting de bal. Kohut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flynet Football Club - DonPepponi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flynet Football Club 35%, DonPepponi 65%.
Flynet Football Club - DonPepponi 3:2