Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Olimpia Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 41110
Nuova odb 82 Galletto
QQ2 Tactiek RiscoA6l2MID
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 10
67.3 gemiddelde waardering 70.7
very good Schieten formidable
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Haqverdiyev kopt de bal weg. Büscher heeft problemen om de bal te vangen. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Galletto 0:1

8e minuut.
Quintana met een sublieme pass. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş haalt uit met een fantastische trap. Tegnér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuova odb 82 - Galletto 1:1

24e minuut.
Burski geeft een lange en hoge pass. Gomes da Silva is nu in balbezit. Daar is Gomes da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes da Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Galletto 2:1

29e minuut.
Rozhukaniec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Büscher. Rozhukaniec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogarde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haqverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Brenci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Brenci met een harde bal richting middenveld. Coelho kopt de bal weg. Daar is Callus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vangov heeft problemen om de bal te vangen. Coelho is nu in balbezit. Bogarde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bogarde naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Kofidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Büscher de bal. Burski rent richting de bal. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Brenci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 59%, Galletto 41%.
Nuova odb 82 - Galletto 2:1

67e minuut.
Jütte passt de bal zonder na te denken. Rozhukaniec rent richting de bal. Vangov begaat een overtreding. Rozhukaniec roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rozhukaniec kan niet meer verder spelen. Pietras komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauvel geeft de bal voor. Dobeş kopt de bal weg. Gomes da Silva is nu in balbezit. Gomes da Silva draait met de bal, schiet en ... Tegnér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 60%, Galletto 40%.
Nuova odb 82 - Galletto 2:1