Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Nuovi Massimi A.S. BARI
Zapata 2 crnr Tactiek b442
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
70.4 gemiddelde waardering 48.6
uitmuntend Schieten goed
uitmuntend Passen solide
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Kazimierczak geeft een hoge lob. Bacchini kopt de bal weg. Klungelig pakt Colombari de bal. Gasco rent richting de bal. Gasco schiet op doel. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bacchini met een sublieme pass. Gasco is nu in balbezit. Gasco haalt uit met een fantastische trap. Acero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Fumo verovert de bal door een tackle van achteren. Fumo speelt de bal door. Bravaccini speelt de bal door. Gasco is nu in balbezit. Gasco schiet op doel. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Fumo is nu in balbezit. Fumo speelt de bal door. Klungelig pakt Bravaccini de bal. Bravaccini geeft een hoge lob. Bacchini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lippai verovert de bal door een tackle van achteren. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini met een sublieme pass. Gasco is nu in balbezit. Gasco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Fumo geeft een lange en hoge pass. Lippai onderschept slim de pass. Camerino geeft een lange en hoge pass. Bacchini maakt een snoekduik en kopt de bal. Acero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 1:0

20e minuut.
Gasco is nu in balbezit. Colombari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gasco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gasco neemt zijn aanloop. Acero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 2:0

20e minuut.
Corryn heeft problemen om de bal te vangen. Stroud is nu in balbezit. Bacchini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bacchini krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Brandolisio geeft een lange en hoge pass. Bravaccini is nu in balbezit. Bravaccini passt de bal met de wreef. Gasco is nu in balbezit. Gasco haalt uit met een fantastische trap. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Fumo passt de bal zonder na te denken. Brandolisio met een sublieme pass. Camerino met een sublieme pass. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fumo geeft een hoge lob. Colombari kopt de bal weg. Daar is Chiqueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini haalt uit met een fantastische trap. Acero bokst de bal weg.

27e minuut.
Fumo speelt de bal door. Daar is Bravaccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravaccini passt de bal zonder na te denken. Gasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasco draait met de bal, schiet en ... Acero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Fumo met een sublieme pass. Bravaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravaccini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gasco de bal. Gasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kazimierczak geeft een lange en hoge pass. Bravaccini is nu in balbezit. Bravaccini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bacchini de bal. Bacchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bravaccini met de inworp. Camerino geeft de bal voor. Gasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Acero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kazimierczak onderschept slim de pass. Kazimierczak passt de bal met de wreef. Bravaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravaccini geeft de bal voor. Bacchini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 3:0

42e minuut.
Lovin speelt de bal door. Mijatov heeft problemen om de bal te vangen. Karay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Bacchini schiet op doel. Acero bokst de bal weg. Gasco rent richting de bal. Gasco schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Nuovi Massimi 26%, A.S. BARI 74%.
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 3:0

46e minuut.
Pacino komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fumo is nu in balbezit. Fumo geeft de bal voor. Foti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasco onderschept slim de pass. Gasco haalt uit met een fantastische trap. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Acero trapt de bal weg. Kmicic met een sublieme pass. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Karay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camerino met een snelle inworp. Bacchini probeert de bal met de borst te controleren. Bacchini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kərimli rent richting de bal. Kərimli geeft de bal voor. Camerino kopt de bal weg. Bacchini rent richting de bal. Bacchini draait met de bal, schiet en ... Acero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lippai geeft de bal voor. Bravaccini kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bacchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacchini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Fumo kopt de bal weg. Bravaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bravaccini de bal. Bravaccini geeft een lange en hoge pass. Gasco springt en kopt de bal. Acero bokst de bal weg.

69e minuut.
Bravaccini rent richting de bal. Bravaccini heeft problemen om de bal te vangen. Bravaccini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gasco de bal. Gasco schiet op doel. Acero bokst de bal weg. Bacchini rent richting de bal. Bacchini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 4:0

70e minuut.
Salvi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Karay met een sublieme pass. Bravaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravaccini passt de bal zonder na te denken. Gasco is nu in balbezit. Gasco schiet op doel. Acero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bravaccini geeft een hoge lob. Salvi kopt de bal weg. Camerino is nu in balbezit. Camerino geeft een lange en hoge pass. Gasco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Acero trapt de bal weg. Kazimierczak kopt de bal weg. Fumo probeert de bal met de borst te controleren. Foti is nu in balbezit. Gasco verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bravaccini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gasco de bal. Karay is nu in balbezit. Gasco verovert de bal door een tackle van achteren. Gasco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iazeolla komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Karay bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi verovert de bal door een tackle van achteren. Salvi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iazeolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 5:0

84e minuut.
Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla passt de bal zonder na te denken. Bravaccini is nu in balbezit. Bravaccini geeft de bal voor. Salvi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pacino rent richting de bal. Pacino passt de bal met de wreef. Camerino heeft problemen om de bal te vangen. Camerino geeft een hoge lob. Iazeolla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Camerino geeft een hoge lob. Salvi kopt de bal weg. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla schiet op doel. Acero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 6:0

90e minuut.
Fumo rent richting de bal. Fumo passt de bal zonder na te denken. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla schiet op doel. Acero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Nuovi Massimi 25%, A.S. BARI 75%.
I Nuovi Massimi - A.S. BARI 7:0