Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28047
Mediterranea Flynet Football Club
LAST ALE Tactiek Icarium 523TrAB
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
44.3 gemiddelde waardering 61.6
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Ciregia is nu in balbezit. Igartua begaat een overtreding. Ciregia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domnişoru met een snel genomen vrije trap. Bruseghini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shirinbekov rent richting de bal. Poveda begaat een overtreding. Poveda krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Igartua geeft de bal voor. Di Biase probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Della Bella is nu in balbezit. Trajcevski onderschept slim de pass. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Pescariu met een snelle inworp. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft de bal voor. Krepek springt en kopt de bal. Vărzaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krepek rent richting de bal. Krepek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:1

18e minuut.
Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski schiet op doel. Vărzaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:2

22e minuut.
Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski onderschept slim de pass. Trajcevski passt de bal met de wreef. Krepek rent richting de bal. Krepek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Igartua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igartua passt de bal in één keer door. Krepek rent richting de bal. Krepek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Spengler geeft een hoge lob. Trajcevski kopt de bal weg. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda rent richting de bal. Poveda schiet op doel. Vărzaru bokst de bal weg. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda geeft een hoge lob. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:3

39e minuut.
Veliev geeft een lange en hoge pass. Krepek rent richting de bal. Di Biase verovert de bal door een tackle van achteren. Trajcevski onderschept slim de pass. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Vărzaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patronov met de inworp. Poveda rent richting de bal. Poveda geeft de bal voor. Trajcevski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Poveda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu met een sublieme pass. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Igartua kopt de bal weg. Pescariu met een sublieme pass. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 67%, Flynet Football Club 33%.
Mediterranea - Flynet Football Club 0:4

48e minuut.
Patronov geeft een hoge lob. Poveda kopt de bal weg. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Vărzaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:5

50e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cumerle met een sublieme pass. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu geeft de bal voor. Trajcevski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:6

52e minuut.
Domnişoru is nu in balbezit. Igartua onderschept slim de pass. Igartua probeert naar een medespeler te passen. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft de bal voor. Vărzaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poveda met een snelle inworp. Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov geeft de bal voor. Krepek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Trajcevski kopt de bal weg. Krepek rent richting de bal. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda geeft een hoge lob. Trajcevski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Poveda kan de bal niet met de borst controleren. Poveda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Di Biase de bal. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Vărzaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Trajcevski met een sublieme pass. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een lange en hoge pass. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ... Paal! Della Bella rent richting de bal. Della Bella geeft de bal voor. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda geeft een hoge lob. Paal!

70e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trajcevski de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Vărzaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:7

72e minuut.
Castagnetti is nu in balbezit. Patronov verovert de bal door een tackle van achteren. Patronov geeft een lange en hoge pass. Trajcevski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:8

74e minuut.
Israel met de inworp. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Vărzaru bokst de bal weg. Trajcevski rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:9

78e minuut.
Veliev geeft de bal voor. Dorobanţu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:10

84e minuut.
Castagnetti met de inworp. Shirinbekov rent richting de bal. Shirinbekov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krepek de bal. Krepek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Israel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Di Biase de bal. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Vărzaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:11

86e minuut.
Vărzaru met een sublieme pass. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Flynet Football Club 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 73%, Flynet Football Club 27%.
Mediterranea - Flynet Football Club 0:12