Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mediolanum Garbagnate I Nuovi Massimi
4312_ADX_D4L_AA Tactiek Zapata 3 crnr M
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 68.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Bravaccini rent richting de bal. Bravaccini passt de bal zonder na te denken. Soncin probeert naar een medespeler te passen. Gasco rent richting de bal. Gasco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Salas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camerino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bacchini springt en kopt de bal. Gastaldello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

6e minuut.
Ilovici kan de bal niet met de borst controleren. Bacchini is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ilovici ... Strafschop! Bacchini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gasco neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gastaldello bokst de bal weg.

19e minuut.
Kmicic onderschept slim de pass. Kmicic passt de bal met de wreef. Camerino rent richting de bal. Camerino geeft een lange en hoge pass. Gasco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pacino kopt de bal weg. Soncin is nu in balbezit. Soncin passt de bal zonder na te denken. Gasco is nu in balbezit. Gasco draait met de bal, schiet en ... Gastaldello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum Garbagnate 56%, I Nuovi Massimi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mediolanum Garbagnate - I Nuovi Massimi 0:0

48e minuut.
Camerino probeert naar een medespeler te passen. Bacchini rent richting de bal. Bugajec begaat een overtreding. Bacchini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Soncin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Camerino is nu in balbezit. Camerino geeft een lange en hoge pass. Bacchini is nu in balbezit. Bacchini draait met de bal, schiet en ... Gastaldello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Camerino probeert naar een medespeler te passen. Pacino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacino passt de bal zonder na te denken. Gasco rent richting de bal. Gasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gasco heeft problemen om de bal te vangen. Dorosz probeert naar een medespeler te passen. Popa rent richting de bal. Popa geeft de bal voor. Manin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum Garbagnate - I Nuovi Massimi 1:0

72e minuut.
Milinić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Iazeolla komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pacino passt de bal met de wreef. Bravaccini speelt de bal door. Bacchini rent richting de bal. Bacchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mediolanum Garbagnate - I Nuovi Massimi 1:1

87e minuut.
Soncin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncin passt de bal in één keer door. Bravaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravaccini geeft een lange en hoge pass. Bacchini krijgt zijn hoofd ertegen. Gastaldello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum Garbagnate 60%, I Nuovi Massimi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mediolanum Garbagnate - I Nuovi Massimi 1:1