Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Stadio San Nicola
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 14762
A.S. BARI Falla FC
b442 Tactiek MAXx
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 67
good Schieten incredible
adequate Passen outstanding
adequate Verdedigen outstanding


2e minuut.
Doeltrap. Opacki met een harde bal richting middenveld. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński geeft een hoge lob. Dmochowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:1

8e minuut.
Albonici met een sublieme pass. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu passt de bal met de wreef. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Opacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lippai de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruszczyński neemt de hoekschop. Rafiński rent richting de bal. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:2

11e minuut.
Mijatov kopt de bal weg. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński geeft een lange en hoge pass. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski schiet op doel. Opacki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Buitenspel voor Corryn. Goede buitenspelval van de verdediging. Ceri neemt vlug de vrije trap. Ovidiu rent richting de bal. Ovidiu geeft de bal voor. Rafiński springt en kopt de bal. Opacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Karay kopt de bal weg. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu geeft de bal voor. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:3

23e minuut.
Albonici geeft een lange en hoge pass. Dmochowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Colombari ... Strafschop! Colombari krijgt een gele kaart. Dmochowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rafiński neemt de penalty, wat een uithaal! Opacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:4

24e minuut.
Albonici speelt de bal door. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu heeft problemen om de bal te vangen. Ovidiu geeft een lange en hoge pass. Rafiński springt en kopt de bal. Opacki bokst de bal weg. Colombari is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ruszczyński passt de bal met de wreef. Tamudo Montero met een sublieme pass. Ovidiu geeft een hoge lob. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Opacki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Lippai kopt de bal weg. Albonici met een sublieme pass. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski schiet op doel. Opacki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Albonici geeft een hoge lob. Chiqueno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu geeft een hoge lob. Rafiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Albonici met een sublieme pass. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu passt de bal met de wreef. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński haalt uit met een fantastische trap. Opacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opacki speelt de bal door. Albonici kopt de bal weg. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Opacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:5

39e minuut.
Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Lovin rent richting de bal. Rafiński onderschept slim de pass. Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Requena geeft een hoge lob. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu passt de bal in één keer door. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ruszczyński geeft de bal voor. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu geeft de bal voor. Rafiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Opacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:6

45e minuut.
Rafiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. BARI 80%, Falla FC 20%.
A.S. BARI - Falla FC 0:6

47e minuut.
Rafiński passt de bal in één keer door. Albonici probeert naar een medespeler te passen. Rafiński rent richting de bal. Rafiński geeft de bal voor. Rafiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Dmochowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Rioli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rafiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafiński speelt de bal door. Rafiński rent richting de bal. Rafiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:7

64e minuut.
Rafiński geeft een lange en hoge pass. Karay kopt de bal weg. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński geeft de bal voor. Rafiński krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamudo Montero met een sublieme pass. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:8

70e minuut.
Rafiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiqueno de bal. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Opacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:9

76e minuut.
Albonici is nu in balbezit. Albonici speelt de bal door. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński geeft een lange en hoge pass. Rafiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Opacki bokst de bal weg. Colombari is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rafiński neemt de hoekschop. Dmochowski springt en kopt de bal. Opacki bokst de bal weg.

78e minuut.
Albonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albonici passt de bal zonder na te denken. Rafiński met een sublieme pass. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:10

80e minuut.
Albonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albonici passt de bal met de wreef. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński geeft de bal voor. Rafiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ruszczyński is nu in balbezit. Ruszczyński passt de bal in één keer door. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:11

88e minuut.
Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski passt de bal met de wreef. Rafiński rent richting de bal. Rafiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:12

90e minuut.
Albonici speelt de bal door. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński speelt de bal door. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. BARI - Falla FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. BARI 68%, Falla FC 32%.
A.S. BARI - Falla FC 0:13