Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flynet Football Club Mediolanum Garbagnate
Icarium 523TrAB Tactiek Rombo_v03_AA
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
70.1 gemiddelde waardering 67
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


8e minuut.
Poveda passt de bal met de wreef. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bugajec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bugajec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Popa met een snelle inworp. Jurcic rent richting de bal. Wyparło verovert de bal door een tackle van achteren. Wyparło geeft een lange en hoge pass. Manin springt en kopt de bal. Pearce bokst de bal weg.

12e minuut.
Donzelli onderschept slim de pass. Igartua rent richting de bal. Pitulea onderschept slim de pass. Pitulea geeft een hoge lob. Fozzati maakt een snoekduik en kopt de bal. Pearce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Dorosz geeft een lange en hoge pass. Popa is nu in balbezit. Trajcevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trajcevski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Spengler verovert de bal door een tackle van achteren. Spengler geeft een hoge lob. Dorosz is nu in balbezit. Trajcevski onderschept slim de pass. Trajcevski schiet op doel. Gastaldello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Igartua is nu in balbezit. Igartua met een sublieme pass. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een lange en hoge pass. Trajcevski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Israel rent richting de bal. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa speelt de bal door. Manin rent richting de bal. Manin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda passt de bal in één keer door. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flynet Football Club - Mediolanum Garbagnate 1:0

40e minuut.
Patronov rent richting de bal. Patronov passt de bal met de wreef. Igartua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flynet Football Club 57%, Mediolanum Garbagnate 43%.
Flynet Football Club - Mediolanum Garbagnate 1:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pearce niet meer kan verder spelen. Strumskis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Patronov passt de bal zonder na te denken. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda passt de bal in één keer door. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Poveda speelt de bal door. Patronov rent richting de bal. Patronov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Milde de bal. Milde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pitulea rent richting de bal. Pitulea geeft de bal voor. Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati draait met de bal, schiet en ... Strumskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Salas onderschept slim de pass. Salas geeft een hoge lob. Fozzati kopt de bal weg. Manin is nu in balbezit. Manin draait met de bal, schiet en ... Strumskis bokst de bal weg.

57e minuut.
Klungelig pakt Trajcevski de bal. Trajcevski geeft een lange en hoge pass. Poveda met een sublieme pass. Milde rent richting de bal. Milde haalt uit met een fantastische trap. Gastaldello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ilovici probeert naar een medespeler te passen. Pitulea rent richting de bal. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Şoimaru passt de bal in één keer door. Poveda is nu in balbezit. Poveda passt de bal zonder na te denken. Milde rent richting de bal. Milde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dorosz met een sublieme pass. Jurcic rent richting de bal. Jurcic passt de bal zonder na te denken. Milde is nu in balbezit. Milde haalt uit met een fantastische trap. Gastaldello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flynet Football Club 45%, Mediolanum Garbagnate 55%.
Flynet Football Club - Mediolanum Garbagnate 1:0