Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tributario F.C. Capsano
amerina Tactiek 4-5-1 updated
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 73.8
average Schieten outstanding
adequate Passen brilliant
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:1

8e minuut.
Pócsik speelt de bal door. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită onderschept slim de pass. Nechită schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dzieszuk speelt de bal door. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grealish kopt de bal weg. Inworp. Facincani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt geeft de bal voor. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk schiet op doel. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:2

17e minuut.
Vercellesi met een sublieme pass. Merlo rent richting de bal. Dzieszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:3

23e minuut.
Della Giovampaola onderschept slim de pass. Rząsa is nu in balbezit. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft een hoge lob. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nechită geeft een lange en hoge pass. Daar is Pabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk schiet op doel. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:4

28e minuut.
Słowiak kopt de bal weg. Nechită rent richting de bal. Nechită passt de bal in één keer door. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk schiet op doel. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:5

33e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft de bal voor. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk draait met de bal, schiet en ... Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:6

36e minuut.
Inworp. Gniazdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa geeft een hoge lob. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Duranöz met een sublieme pass. Daar is Sol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sol speelt de bal door. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniazdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rząsa geeft de bal voor. Dzieszuk springt en kopt de bal. Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Gniazdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Della Giovampaola verovert de bal door een tackle van achteren. Della Giovampaola geeft een hoge lob. Duranöz kopt de bal weg. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 80%, F.C. Capsano 20%.
Tributario - F.C. Capsano 0:7

48e minuut.
Lent met een sublieme pass. Sol met een sublieme pass. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een hoge lob. Dzieszuk springt en kopt de bal. Lent bokst de bal weg.

49e minuut.
Słowiak geeft een lange en hoge pass. Duranöz met een sublieme pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:8

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniazdowski met de inworp. Grealish rent richting de bal. Rząsa onderschept slim de pass. Rząsa geeft de bal voor. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniazdowski neemt de hoekschop. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gniazdowski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Dzieszuk de bal onder controle te krijgen. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită geeft een hoge lob. Dzieszuk springt en kopt de bal. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Duranöz probeert naar een medespeler te passen. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een hoge lob. Dzieszuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 0:9

66e minuut.
Dragojević rent richting de bal. Dragojević passt de bal zonder na te denken. Vercellesi is nu in balbezit. Vercellesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 1:9

67e minuut.
Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa met een sublieme pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft de bal voor. Dzieszuk springt en kopt de bal. Lent bokst de bal weg. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk draait met de bal, schiet en ... Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pócsik is nu in balbezit. Duranöz onderschept slim de pass. Duranöz met een sublieme pass. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 1:10

72e minuut.
Maftei probeert naar een medespeler te passen. Sol met een sublieme pass. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 1:11

78e minuut.
Daar is Dzieszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk onderschept slim de pass. Dzieszuk schiet op doel. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 1:12

79e minuut.
Sol geeft de bal voor. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk onderschept slim de pass. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rząsa geeft een hoge lob. Nechită is nu in balbezit. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dzieszuk de bal. Dzieszuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 1:13

83e minuut.
Gniazdowski passt de bal met de wreef. Duranöz met een sublieme pass. Merlo rent richting de bal. Nechită onderschept slim de pass. Nechită schiet op doel. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Rząsa passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski geeft een hoge lob. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 1:14

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniazdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa geeft een hoge lob. Dzieszuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Galop geeft een hoge lob. Dzieszuk is nu in balbezit. Słowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieszuk schiet op doel. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Duranöz is nu in balbezit. Duranöz passt de bal in één keer door. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dzieszuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - F.C. Capsano 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 74%, F.C. Capsano 26%.
Tributario - F.C. Capsano 1:15