Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. Ennerico FC
Honesty Tactiek 532 TNL DAEL AS
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
66.1 gemiddelde waardering 71
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Medioli is nu in balbezit. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Moussaoui geeft de bal voor. Nem maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Iachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachini passt de bal zonder na te denken. Elfring rent richting de bal. Elfring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moussaoui met de inworp. Vameşu geeft een lange en hoge pass. Elfring springt en kopt de bal. Leiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Ennerico FC 0:1

29e minuut.
Yang rent richting de bal. Yang passt de bal in één keer door. Janhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elfring verovert de bal door een tackle van achteren. Elfring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marcel is nu in balbezit. Nem verovert de bal door een tackle van achteren. Nem passt de bal zonder na te denken. Elfring rent richting de bal. Elfring haalt uit met een fantastische trap. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert geeft de bal voor. Chambon rent richting de bal. Chambon draait met de bal, schiet en ... Remondino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuck Yea. - Ennerico FC 1:1

37e minuut.
Ilie is nu in balbezit. Nem rent richting de bal. Ilie onderschept slim de pass. Ilie geeft een hoge lob. Chambon is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Chambon rent richting de bal. Lagarde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chambon raakt geblesseerd tijdens het duel. Chambon zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Remondino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 71%, Ennerico FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - Ennerico FC 1:1

50e minuut.
Iachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachini met een sublieme pass. Nem is nu in balbezit. Nem schiet op doel. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Memmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmi geeft een lange en hoge pass. Lagarde rent richting de bal. Karaosmanoğlu onderschept slim de pass. Karaosmanoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Fejes komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vameşu geeft een lange en hoge pass. Elfring rent richting de bal. Elfring controleert de bal met de borst. Elfring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Ennerico FC 1:2

82e minuut.
Inworp. Iachini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vameşu met een sublieme pass. Elfring rent richting de bal. Elfring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Ennerico FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 65%, Ennerico FC 35%.
Fuck Yea. - Ennerico FC 1:3