Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poveri Diavoli Temugin
RinghioBoyz Tactiek 2018 5212 MarSx
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
74.6 gemiddelde waardering 60.4
uitmuntend Schieten zeer goed
wonderbaarlijk Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Dadda is nu in balbezit. Dadda geeft een lange en hoge pass. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti schiet op doel. Vujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Goryl rent richting de bal. Goryl passt de bal in één keer door. Aporti rent richting de bal. Aporti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chechelski de bal onder controle te krijgen. Vujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Jaraczewski speelt de bal door. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual passt de bal in één keer door. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski geeft de bal voor. Bartkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Miu rent richting de bal. Goryl onderschept slim de pass. Aporti rent richting de bal. Aporti haalt uit met een fantastische trap. Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - Temugin 1:0

13e minuut.
Tuesen met een sublieme pass. Aporti probeert de bal met de borst te controleren. Qafarov begaat een overtreding. Qafarov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cuccarede geeft de bal voor. Daar is Goryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qafarov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Goryl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goryl legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - Temugin 2:0

24e minuut.
Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede met een sublieme pass. Goryl rent richting de bal. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Vujković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - Temugin 3:0

32e minuut.
Castelluzzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyskaty speelt de bal door. Cuccarede met een sublieme pass. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl draait met de bal, schiet en ... Vujković bokst de bal weg. Nanek kopt de bal weg. Cuccarede geeft de bal voor. Aporti maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Goryl rent richting de bal. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Vujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - Temugin 4:0

37e minuut.
Blume geeft de bal voor. Cuccarede is nu in balbezit. Cuccarede passt de bal in één keer door. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poveri Diavoli 46%, Temugin 54%.
Poveri Diavoli - Temugin 4:0

46e minuut.
Romaniuk komt het veld opgelopen. Manca komt het veld opgelopen. Crespiatico komt het veld opgelopen. Albertini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tuesen probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski geeft de bal voor. Orahovac springt en kopt de bal. Crespiatico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - Temugin 4:1

48e minuut.
Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti is nu in balbezit. Met opzet legt Romaniuk zijn tegenspeler op de grond. Romaniuk krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty passt de bal in één keer door. Castelluzzo speelt de bal door. Aporti rent richting de bal. Aporti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelluzzo speelt de bal door. Cuccarede geeft een hoge lob. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti draait met de bal, schiet en ... Vujković bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Cuccarede met een snelle inworp. Tosati rent richting de bal. Tosati geeft een hoge lob. Dadda kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chechelski onderschept slim de pass. Chechelski met een sublieme pass. Inworp. Pyskaty met een snelle inworp. Cuccarede geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Aporti rent richting de bal. Aporti passt de bal zonder na te denken. Manca rent richting de bal. Manca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk geeft een hoge lob. Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac verovert de bal door een tackle van achteren. Orahovac haalt uit met een fantastische trap. Crespiatico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Antonescu geeft een hoge lob. Daar is Chechelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ... Crespiatico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poveri Diavoli 55%, Temugin 45%.
Poveri Diavoli - Temugin 4:1